Следва

В пантофките на Пепеляшка

adidas Originals донесе новите NMD в София

Снощи, adidas Originals представи новите модели на емблематичните обувки NMD за сезон есен/зима 2016, отбелязвайки световната им премиера в новооткрития adidas Originals в Mall of Sofia...

All fashion преди 7 години

В един и същи ден и час със световната премиера, снощи, точно в 8, adidas Originals достави в София последните модели на емблематичните спортни обувки NMD Есен/Зима 2016.

Мястото на срещата - новооткрития adidas Originals в Mall of Sofia и най-новата дизайн концепция „Neighborhood“, която превръща магазините не просто в магазин за кецове и лайфстайл облекло, а в пространство за общуване между феновете на adidas Originals.

Партито събра на едно място маса фенове на добрата градска мода - имена от музикалната сцена, актьори, стилисти, блогъри, нашия екип, инфлуенсъри и лицата, представени в малката книжка „Sofia Originals“, създадена специално за софийската премиера на новите NMD. Всички до един обути в adidas, на място се срещнаха  Графа, жена му и двете им деца, Прея, Сантра, Ники Илиев и Саня Борисова, Рут Колева, Даниел Петканов, Александра Богданска, както и Гари Дурдан (Gary Dourdan) познат от сериала „От местопрестъплението: Лас Вегас“ (CSI: Las Vegas). Дурдан е в България за снимките на новия филм на Ники Илиев, планиран да излезе на екран в началото на 2017г.


Гари Дурдан


DJ Мартен, Прея и Рут Колева


Даниел Петканов, Александра Богданска

Гостите посрещна с приятна селекция музика от лицата на adidas DJ Мартен, който пускаше ненатрапчиво Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West, чиито колекции за бранда налагат световните тенденции в уличната мода.

Магазин adidas Originals е декориран със специално изработената тематична NMD витрина, идентична с тези на представителните магазини в Париж, Лондон, Берлин, Токио, Ню Йорк и Москва. Кулминационният момент снощи естествено настъпи, когато пред присъстващите бяха показани новите модели NMD, а гостите имаха възможността веднага да видят, пробват и купят едни от най-търсените и желани маратонки в света, абсолютна колекционерска страст.

Благодарим на колегите от adidas за тази чудесна вечер, за възможността и за удоволствието вече да носим NMD, няма да казваме защо, а само: Това е обувката!

More All fashion