Следва

В пантофките на Пепеляшка

adidas Originals донесе новите NMD в София

Снощи, adidas Originals представи новите модели на емблематичните обувки NMD за сезон есен/зима 2016, отбелязвайки световната им премиера в новооткрития adidas Originals в Mall of Sofia...

All fashion преди 7 години

В един и същи ден и час със световната премиера, снощи, точно в 8, adidas Originals достави в София последните модели на емблематичните спортни обувки NMD Есен/Зима 2016.

Мястото на срещата - новооткрития adidas Originals в Mall of Sofia и най-новата дизайн концепция „Neighborhood“, която превръща магазините не просто в магазин за кецове и лайфстайл облекло, а в пространство за общуване между феновете на adidas Originals.

Партито събра на едно място маса фенове на добрата градска мода - имена от музикалната сцена, актьори, стилисти, блогъри, нашия екип, инфлуенсъри и лицата, представени в малката книжка „Sofia Originals“, създадена специално за софийската премиера на новите NMD. Всички до един обути в adidas, на място се срещнаха  Графа, жена му и двете им деца, Прея, Сантра, Ники Илиев и Саня Борисова, Рут Колева, Даниел Петканов, Александра Богданска, както и Гари Дурдан (Gary Dourdan) познат от сериала „От местопрестъплението: Лас Вегас“ (CSI: Las Vegas). Дурдан е в България за снимките на новия филм на Ники Илиев, планиран да излезе на екран в началото на 2017г.


Гари Дурдан


DJ Мартен, Прея и Рут Колева


Даниел Петканов, Александра Богданска

Гостите посрещна с приятна селекция музика от лицата на adidas DJ Мартен, който пускаше ненатрапчиво Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West, чиито колекции за бранда налагат световните тенденции в уличната мода.

Магазин adidas Originals е декориран със специално изработената тематична NMD витрина, идентична с тези на представителните магазини в Париж, Лондон, Берлин, Токио, Ню Йорк и Москва. Кулминационният момент снощи естествено настъпи, когато пред присъстващите бяха показани новите модели NMD, а гостите имаха възможността веднага да видят, пробват и купят едни от най-търсените и желани маратонки в света, абсолютна колекционерска страст.

Благодарим на колегите от adidas за тази чудесна вечер, за възможността и за удоволствието вече да носим NMD, няма да казваме защо, а само: Това е обувката!

More from View Sofia

Мъжката Louis Vuitton Spring 2024 - велик дебют на Фарел Уилямс

Runway преди 9 месеца

Няма по очаквано шоу на мъжката седмица на модата Пролет 2024 от дебюта на Фарел Уилямс като шеф на колекциите за господата на Louis Vuitton. Шоуто се проведе на Пон Ньоф, най-старият мост във френската столица, гледащ към студиото на марката  

Шах и Мат по върховете на модата - кой кого замени, къде и защо през 2022-ра

All fashion преди 1 година

Рокадите на дизайнери в модните марки отдавна приличат на игра на музикални столове. Припомняме ключовите назначения и уволнения през изминалата година. За две големи марки - Gucci и мъжкия Louis Vuitton - проблемът с творческите директори все още не е решен.  

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.