Следва

По блейзъра Balmain ще ме познаеш

Beauty Starter: Един кулинарен ден с Нина Агдал

Тя е гадже на гордия притежател на "Оскар" - Лео ди Каприо, с когото обикалят екзотични дестинации цяло лято - от Малибу до Микинос.  Но не това е фокусът ни днес - а това, което Нина Агдал обича да си хапва.

All fashion преди 7 години

Тя има честта и необходимите секси извивки, за да краси корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated. А освен това се среща с гордия притежател на Оскар и изключително желан холивудски ерген - Лео, с когото обикалят екзотични дестинации цяло лято - от Малибу до Микинос. Oчевидно e, че двамата се наслаждават на компанията си. Но не това е фокусът ни днес - а по-скоро това, което Нина Агдал обича да си хапва. Тя сподели пред Harper's Bazaar един неин примерен хранителен план - или как се храни младата красавица в "добър ден" и в "лош ден".

Точно както всеки един човек на земята, понякога Нина изпитва нужда да стане сутрин и да утоли вкусовите си рецептори с един богат сандвич с бекон и яйце. Натъкнахме се на кадри в Instagram, по време на Buick's Envision Wellness уикенд в Ийст Хемптън, където датската красавица прекарва цял ден, тренирайки със своя любим треньор - моделът Акин Акман. Но няма как да не се питате, така както и за нас е интересно, как тази русокоса красавица поддържа визията на супермодел. Защото, да си признаем, Нина е в прекрасна форма и със сигурност полага неимоверни усилия, за да я поддържа.

На въпроса какво е включено в менюто ѝ за един ден, Нина отговаря иронично с усмивка: "В добър ден или в лош ден", имайки предвид дните, в които си позволява от "забранените храни". "Обикновено спазвам един принцип: ако започна деня си здравословно, то през целия ден се храня така. Но ако започна деня си с хамбургер с яйце, то определено може да се обзаложите какви ще са следващите ми хранения през остатъка от деня." 

"Добър" ден

Закуска:

Йогурт (2%) с мед, чаша кафе, плюс чаша билков чай Caudalie - това задължително присъства в закуската ми. 

Късна закуска: Смути с фъстъчено масло, банан и боровинки. Трябва да се приемат по 11 боровинки всеки ден, това избистря ума. Или понякога ги заменям със зелен сок.

Обяд: Sweetgreen салата, която обикновено ми излиза около $25. Към нея добавям пилешко, яйца, сирене, царевица, червен лук и пикантен дресинг с кашу.

Следобедна закуска: Йогурт или протеинов бар Quest bar.

Вечеря: Ако съм добра, а аз никога не съм добра вечер, ще пропусна вечерята.

"Лош" ден

Закуска: Сандвич с яйце от месното Deli кафе - веднага щом прекрача прага, те вече знаят какво ще поръчам: сандвич с две яйца, бекон, сирене чедар... екстра препечен. Плюс обичайното смути с фъстъчено масло, бадемово мляко или мляко от кашу, но без боровинки.

Обяд: Сандвич с авокадо и пуешко месо от The Grey Dog.

Вечеря: Пикантни ригатони с водка от Carbone, плюс салата Цезар, моцарела и едно Dirty мартини.

Десерт: Профитероли, но само ако са наистина много вкусни! 

Очевидно Нина държи на външния си вид, което е нормално за един модел, но също така обича и цени качествената храна. А ние ѝ завидяхме, че си позволява толкова високо-калорична храна, а изглежда като истинска богиня!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.