Следва

По блейзъра Balmain ще ме познаеш

Beauty Starter: Един кулинарен ден с Нина Агдал

Тя е гадже на гордия притежател на "Оскар" - Лео ди Каприо, с когото обикалят екзотични дестинации цяло лято - от Малибу до Микинос.  Но не това е фокусът ни днес - а това, което Нина Агдал обича да си хапва.

All fashion преди 7 години

Тя има честта и необходимите секси извивки, за да краси корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated. А освен това се среща с гордия притежател на Оскар и изключително желан холивудски ерген - Лео, с когото обикалят екзотични дестинации цяло лято - от Малибу до Микинос. Oчевидно e, че двамата се наслаждават на компанията си. Но не това е фокусът ни днес - а по-скоро това, което Нина Агдал обича да си хапва. Тя сподели пред Harper's Bazaar един неин примерен хранителен план - или как се храни младата красавица в "добър ден" и в "лош ден".

Точно както всеки един човек на земята, понякога Нина изпитва нужда да стане сутрин и да утоли вкусовите си рецептори с един богат сандвич с бекон и яйце. Натъкнахме се на кадри в Instagram, по време на Buick's Envision Wellness уикенд в Ийст Хемптън, където датската красавица прекарва цял ден, тренирайки със своя любим треньор - моделът Акин Акман. Но няма как да не се питате, така както и за нас е интересно, как тази русокоса красавица поддържа визията на супермодел. Защото, да си признаем, Нина е в прекрасна форма и със сигурност полага неимоверни усилия, за да я поддържа.

На въпроса какво е включено в менюто ѝ за един ден, Нина отговаря иронично с усмивка: "В добър ден или в лош ден", имайки предвид дните, в които си позволява от "забранените храни". "Обикновено спазвам един принцип: ако започна деня си здравословно, то през целия ден се храня така. Но ако започна деня си с хамбургер с яйце, то определено може да се обзаложите какви ще са следващите ми хранения през остатъка от деня." 

"Добър" ден

Закуска:

Йогурт (2%) с мед, чаша кафе, плюс чаша билков чай Caudalie - това задължително присъства в закуската ми. 

Късна закуска: Смути с фъстъчено масло, банан и боровинки. Трябва да се приемат по 11 боровинки всеки ден, това избистря ума. Или понякога ги заменям със зелен сок.

Обяд: Sweetgreen салата, която обикновено ми излиза около $25. Към нея добавям пилешко, яйца, сирене, царевица, червен лук и пикантен дресинг с кашу.

Следобедна закуска: Йогурт или протеинов бар Quest bar.

Вечеря: Ако съм добра, а аз никога не съм добра вечер, ще пропусна вечерята.

"Лош" ден

Закуска: Сандвич с яйце от месното Deli кафе - веднага щом прекрача прага, те вече знаят какво ще поръчам: сандвич с две яйца, бекон, сирене чедар... екстра препечен. Плюс обичайното смути с фъстъчено масло, бадемово мляко или мляко от кашу, но без боровинки.

Обяд: Сандвич с авокадо и пуешко месо от The Grey Dog.

Вечеря: Пикантни ригатони с водка от Carbone, плюс салата Цезар, моцарела и едно Dirty мартини.

Десерт: Профитероли, но само ако са наистина много вкусни! 

Очевидно Нина държи на външния си вид, което е нормално за един модел, но също така обича и цени качествената храна. А ние ѝ завидяхме, че си позволява толкова високо-калорична храна, а изглежда като истинска богиня!

More All fashion