Следва

Топ 6 Summer Plans to Steal, на които посвещаваме остатъка от лятото

Ирина Шейк захапа топлес моделките

Красавицата се съблече за фамозно черно-бяла корица и фото сесия без дрехи...

All fashion преди 7 години

Ирина Шейк за пореден път провокира мокрите фантазии на милиони мачовци по света. Красавицата се съблече за фамозно черно-бяла корица и фото сесия без дрехи пред обектива на маестро Марио Соренти. Снимките през септември ще украсят мъжкото списание GQ.

За щастие на почитателите си, в края на седмицата Ирина пусна някои от горещите кадри в Instagram. Публиката обаче се пита как се чувства холивудският чаровник Брадли Купър - сегашното гадже на руската изкусителка? Най-вероятно той се гордее с нейните прелести. Неслучайно Ирина всеки ден е във фитнес залата и е крайно прецизна в менюто си. Светските хроникьори припомнят, че преди време тя се зарече да отказва голите фото сеанси и дори загърби доста щедра оферта на "Плейбой".

"Аз съм модел на бельо, но класата ми не позволява да се събличам напълно. Затова отговорих на Хю Хефнер: "Не, благодаря." Вярно, че Наоми Кембъл и Клаудия Шифър го направиха, но се случи в края на кариерата им и беше много елегантно. Не бих искала да бъда момичето от обложката", каза тогава Ирина.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 28 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.