Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Топ 6 Summer Plans to Steal, на които посвещаваме остатъка от лятото

Запознахме ви с летните планове на 20 супер готини популярни млади хора! Къде - в свежата ни рубрика Summer Plans to Steal...

All fashion преди 7 години

Запознахме ви с летните планове на 20 супер готини популярни млади хора! Къде - в свежата рубрика Summer Plans to Steal, разбира се. В компанията на изстуден BUBBLES Party, всеки ден ново усмихнато и харизматично лице ни се усмихваше широко и ни надъхваше къде и как да направим лятото си още по-вълнуващо. Последвахме примера им и набелязахме страхотни дестинации, идеи и дори мелодии, на които да посветим остатъка от топлите дни. Септември синоптиците предвиждат "циганско лято", а ние имаме топ 6 Summer Plans to Steal, които да изпълним преди да му се усмихнем широко и да кажем: "сбогом" (за тази година!)

(На снимката горе - Ванеса, която ни даде страхотна лятна идея)

Летният план, който крадем от Луиза

V.S.: Коя е най-важната ти лятна дестинация за Лято 2016 и защо?
Л:
Обичам да е спонтанно, без да планирам. Ходи ми се на Градина, защото там се чувствам чудесно, някак в свои води... Иска ми се да отскоча и до северното Черноморие, защото обичам да ми е тихо и красиво. При първа възможност бих попътувала в чужбина – Италия, Франция… Но това май ще остане само с „бих”.

Лятото в мелодия на Стефан Buddubbaz Маринов

V.S. Как звучи твоето лято?
С: Моето лято, естествено, че звучи с моя песен. "Искам да имам трамвай, вай" vko & buddubbaz - искам да имам Дубай, може да чекнете. Иначе не музикално звучи с много рязане на машини, чукане и тракане на багери от съседните строежи, които ме вбесяват.

Summer блиц настроенията на готиния актьор Константин + културен призив

V.S.: Къде да срещнем готини хора?
К.:
Навсякъде – по градинки, барчета, планини, на стоп, в театъра ( #ходетенатеатър...).

V.S.: Подшушни ни с кое парче да започне денят ни утре?
К.:
Ogi 23 ft Yoko & Feel - "Да сме там“.

V.S.: Ако София е мелодия, то тя ще звучи...
К.:
Винаги по един и същи начин - „Тодор Колев – песен за любимия град".

Лятото в главите на инди/рок групата Bears and Hunters

V.S. Как си представяте едно cool лято?
П:
С безброй много у-та между к-то и л-то.
В: В момента имаме много работа с групата и единственото куул нещо, което си представям, е да я свършим добре.
А: Море. Парфюм. Луна. Тя.

Ваканцията на Ванеса, която ще копираме:

За мен лятото е едно безкрайно пътешествие. От най-забутаните кътчета на България до световните мегаполиси, всяка дестинация има своя чар и красота, когато си готов за приключения. Идеалната ваканция за мен задължително включва любим приятел, с когото да пътувам и да откриваме нови места, защото не обичам монотонността. Чувствам се комфортно, както в малък крайбрежен ресторант с добре подбрана местна кухня и добра компания, така и в най-претъпканите и горещи летни клубове. Важно е да има от всичко и по-много!

Щурите летни спомени на Сантра

V.S. Разкажи ни за най-щурото си лятно преживяване?
С:
Макар че сигурно има още много щури случки, веднага се сещам за тази: три през нощта е, с луда компания съм и отидохме да плуваме в един язовир. Като погледна назад, днес някак си осъзнавам, че е било доста опасно, но тогава не съм си и помисляла за това. Очевидно съм била по-безразсъдна, защото сега по-скоро не би ми хрумнала такава идея.

И ако морето вече е блян и само смел план за 2017 година, то още днес имаш страхотна алтернатива - 10 парка и градинки в София, в които лятото има друг вкус!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.