Следва

Trend report: Коланът, завържи го туке и сега ТАКА!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Кой къде и как се изложи през изминалите дни. Дейвид Бекъм с ексцентричен нов татус, Кейти Холм по пижама и грандиозен скандал около Иванка Тръмп...

All fashion преди 7 години

Кой къде и как се изложи през изминалите дни. Дейвид Бекъм с ексцентричен нов татус, Кейти Холм по пижама и грандиозен скандал около Иванка Тръмп...

Нелепият татус на Дейвид Бекъм

Бившият футболист открай време е популярен с манията си по татусите. Безспорен е и фактът, че му стоят убийствено секси... досега! 41-годишната футболна звезда ни изненада неприятно, след като бе хванат от папараци  в Лос Анджелис. Освен видимо напрегнатият Дейвид, на снимките лъсна и странен кафяв кон, който се подава от яката му.

Да, и ние не вярваме: новата татуировка на Бекъм е кафяв кон, „живеещ” щастливо от дясната страна на врата му?! Определено не ни харесва!

 

Биби Рекса и крещящият й ансамбъл

Тази година популярният фестивал V Festival празнува 21-вия си рожден ден. На концерта в Хайлендс Парк изпълнение представи и изгряващата звезда Биби Рекса (Bebe Rexha), която буквално ИЗГРЯ с крещящо оранжев аутфит, с който извади очите на публиката.

Но цветът не беше най-притеснителното в цялата история. Певицата вероятно е облякла дрехи поне с два номера по-малки, тъй като изглежда сякаш всеки момент ще се пръснат по шевовете. Висящите декоративни колани, качулката, мрежестият чорапогащник – абсолютно нищо не ни хареса в „сглобения” й ансамбъл.


 

Иванка Тръмп и нейната необмислена покупка

Независимо дали президентските избори в САЩ ни вълнуват или не, драмите, които се развиват около тях, са навсякъде. Враждата между кандидата на демократичната партия Хилъри Клинтън и този на републиканската - Доналд Тръмп, както и техните привърженици набира все по-големи висоти.



Последната издънка, стигнала до широката публика, е обвързана с покупка на бижута от Иванка Тръмп, дъщеря на републиканския представител и негов виден поддръжник. Звездната щерка е направила онлайн поръчка от бранда за бижута Lady Grey, чиито дизайнери Джил и Сабин осмяха. Момичетата зад бранда силно подкрепят демократичния кандидат и подбудени от тази случка публикуват снимка в Instagram, съдържаща ръчно написана бележка, информирайки, че всички приходи от поръчката ще бъдат дарени на кампанията на Клинтън и американското имигрантско консулство.

Реакцията на дизайнерките очевидно е грозна, а техният отговор гласи: "Поласкани сме да получим поръчка от Иванка Тръмп, но политическите ни виждания са много далечни от кампанията на баща й. Първичната ни реакция беше да дарим парите на асоциации, свързани с нашите идеали."

Клоуи Фери

Британската риалити звезда Клоуи Фери лъсна в скандално облекло в събота вечер в Нюкасъл. Тя иначе гордо в черни прилепнали дънки, дантелено-прозрачен топ и широка, замаяна усмивка.

Скандалната брюнетка придобива все по-голяма известност с екстравагантната си визия и неприличното си поведение.
Клоуи се появи в този вид точно ден, след като бе забелязана във видимо нетрезво състояние, отново в разгара на среднощен купон.

НЕстилни

Тези дами всячески се опитват да изглеждат стилни, но не им се получава. На първата снимка - Шарлот Долсън в бяло подобие на рокля, поне отзад, а отпред - изрязано боди и нещо напомнящо за... ограда? Странен избор на облекло за неофициално съботно парти или за каквото и да е друго...

Шарлот Долсън

На втория кадър позира винаги красивата Кейти Холмс, която този път бе щракната в нощен Хемптънс в широки и явно удобни дрешки, които наподобяваха пижама.

Холмс бе заложила на бохо-гащеризон, разрошена коса и лице без капка грим. Макар да е чаровна - лежерният вид не е особено подходящ за полу-изискано парти. Пък и най-малко от нея го очаквахме...

Кейти Холмс

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.