Следва

Пет дни с Мел Гибсън по bTV Cinema

Звезден Instagram на седмицата: Джиджи Хадид и Зейн Малик секси и влюбени на плажа, голата Ирина Шейк и още...

Докато отпивахме ароматна глътка от следобедното си кафе разгледахме звездните инстаграми и събрахме вдъхновение, информация - кой къде и с кого, и направихме няколко бързи лайка и шервания. 

People of art преди 7 години

Докато отпивахме ароматна глътка от следобедното си кафе разгледахме звездните инстаграми и събрахме вдъхновение, информация - кой къде и с кого, и направихме няколко бързи лайка. Ето на кои звездни поста...

Ирина Шейк на корицата на GQ



Руският модел е звездата на септемврийския брой на GQ Италия: абсолютно гола и зашеметяваща. Снимките са дело на фотографа Марио Соренти, който е уловил неподражаемия сексапил на Шейк по уникален и красив начин.
Самата Ирина се похвали с няколко кадри в Instagram, а ние останахме без дъх!







Парис Хилтън готви музикален албум



Всеки друг би започнал да набляга на рекламата, за да може новият му проект да се разчуе. Всеки друг, но не и Парис. Тя просто прави няколко поста в Instagram и вече всички знаят и тръпнат в очакване с какво ще ни изненада.
Русокоската постна задкулисно видео в студио и обяви: „Зад кулисите на направата на моя „Парис” албум”, наричайки себе си „принцесата на попа”.
Е, остава да видим какво ни готви принцеса Хилтън!

По сестрински: Кара и Попи Делевин се забавляват заедно


Младата актриса и модел Кара навърши 24 години на 12-и август и от тогава не е спирала да празнува. Покрай заетия си график, тя използва този повод, за да намери повече време, което да прекара със сестра си Попи Делевин: на яхта в Ибиза, демострийрайки тен и дълги крака.
Попи упомена случая с щур колаж от снимки, който публикува в Instagram и написа: „Кара, ти си светлината в моя живот, обичам те повече от безкрайно!”

Джиджи Хадид на екзотична почивка в Таити



Джижи Хадид и Зейн Малик са безумно влюбени и щастливи. Двамата са на романтична почивка в Таити, а русата красавица не пропусна да си направи класическата лятна снимка пред басейна и да я сподели в Instagram, шегувайки се, че краката й приличат на „наденички”.
Ние смятаме, че изглежда страхотно и че почивката с любимия й се отразява добре.











 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра