Следва

Уличният стил на звездите: Риана и един едър шушляк посред лято

30 горещи и ИЗВЕСТНИ причини за повече плат на плажа

Немалко световни марки са влюбени в негово величество целия бански...

All fashion преди 7 години

Chanel, Burberry, Norma Kamali, Valentino, Lisa Marie Fernandez, грамаден брой световни марки са влюбени в негово величество целия бански. А ние, много митове, много чудене - да си го купим ли или да не си го купим?

Защо толкова се чудим?

Когато се заговорихме в редакцията дали и кой от нас има поне един one-piece, установихме, че всички го обичаме, но често го пъхаме в шкафа и взимаме половинките. Сигурни сме, че и вие намирате "спънки", които ви мъчат дали онзи fashion бански ще стои на вас така убийствено, както на холивудските звезди, но само погледнете снимки № 1,7 и 14 от галерията ни, и част от съмненията ще отпаднат мигновено...

За Бога, струва си!

Този поне един цял бански, който всички имаме, откровено казано носим в късната есен, когато сме на зимен курорт, когато плуваме за здраве и целта ни не е да хванем тен. Повечето от нас мислят, че ако изпаднем на плажа в бански, който има повече плат, ще хванем смешен тен, буквално ще се пръснем от жега и ще изглеждаме прекалено консервативно. Обаче...

При вида на тези 30 горещи жени, (сигурни сме, че има и още много) които правят това парче плат убийствено секси, виждаме, че си заслужава това лято да плажуваме поне няколко пъти с малко повече плат и всички онези спънки като неравномерния тен, залепването на плата за кожата при 36-градусова жега и прочее, дяволски си заслужават!

Само още нещо. Ако тази година сте пропуснали да се пъхнете в един луксозен one-piece - то следващата не пропускайте да грабнете по бройка и то още преди лятото да е дошло. Нека забравим евтините половинки, които си взехме набързо ден преди да отпътуваме към морето. Повярвайте, от личен опит знаем, ако веднъж облечете тази прекрасна материя, която ще стегне бюста, очертае тялото и привлече погледите на плажа върху вас, няма да съжалявате за нито един похарчен лев.

Горещи, секси, вдъхновяващи, супер известни - ето ГИ всички тях, как интерпретират ЦЕЛИЯ!

В галерията горе>>

More All fashion