Следва

Бойфренд, деним, Won Hundred

Тема на деня: тънки презрамки, наред с останалото

Сряда – малкият петък. 
Ентусиазирана съм още със ставането. Нямам никакво, ама никакво търпение да мина през всички рутини на деня и...

All fashion преди 7 години

Сряда – малкият петък.
Ентусиазирана съм от рано, още със ставането. Нямам никакво, ама никакво търпение да мина през всички рутини на деня и да стигна до самия му край – 8:15, когато слънцето залязва и е време за нощните забавления, които предлага градът.

Днес те включват едно конкретно, много мое изкушение, латино танци. Кръвта ми кипи, в главата ми звучат испански ритми. Пия горещо, горчиво и черно кафе (съвсем тематично) и бавно оглеждам всяка дреха в гардероба си. Търся красива и лека материя, изчистен дизайн и фини детайли. В главата ми се върти нежно докосване на коприна, закачлива дантела, ръждиви тонове.
 

 


Избирам прилепнал, черен гащеризон с тънки презрамки. Обожавам факта, че мога да го нося без сутиен и да усещам докосването на коприната директно върху кожата. С няколко фиби прибирам косата в рошав кок, за да открия двете деликатни черни линийки върху раменете.
 


За да различа себе си от регулярния любител на all black, взимам със себе си /благодаря ви, хладни вечери на август!/ бродиран бомбер в ръждиво оранжево. С розово-златния си цип той определя и темата на аксесоарите за деня и вечерта.
 


Отделям настрана няколко плътни халки, които да украсяват ръцете и се прехвърлям на обувките. Удобни, изчистени и много нежни, токчетата с велурени каишки са перфектният избор за вечер, в която ще танцувам. Харесвам златния детайл, кара да се чувствам специална. Последният магически детайл, без който не мога да изляза са чифт кристални обеци, които ще пречупват светлината цял ден.
 

Коприненият ми гащеризон е от NWT Yumi Kim

Бродираният бомбер е на Markus Lupfer

Обеците с кристали са от Shopslyle

Пръстени са от Premium Quality колекцията на H&M

Обувките със златен ток са от Nickles

More All fashion