Следва

Почина Соня Рикел

И звездите го могат! Тайра Банкс се връща в училище

От подиума и хоп в класната стая. Тайра Банкс показва нагледно как се прави и опровергава слуховете, че моделите са ходещи закачалки...

All fashion преди 7 години

От подиума и хоп в класната стая. Тайра Банкс показва нагледно как се прави и опровергава слуховете, че моделите са ходещи закачалки.
Екс моделът, който години наред краси корици на списания и модни ревюта, от следващата година сменя професията и се връща отново в училище, но този път като преподавател.
В продължение на две седмици, през май 2017 година, студентите ще черпят информация направо от модния извор, тъй като Банкс ще води клас по бизнес в Станфордския университет и ще диктува как се създава и защитава собствена марка.



Повече от 25 човека ще имат шанса да научат лично от Тайра как да се възползват правилно от медийното внимание, което ще получават като бизнес лидери.
Предполагаме, че всеки си мечтае за такава учителка, която зад гърба си е оставила професии като актриса, певица, телевизионна водеща, продуцент и предприемач, а пък е и страшно секси, нали?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.