Следва

Как да се отървем от хроничното главоболие

Fanta търси готини места в града

Тръгваме на разходка по малките улички на добре познатия ни център и започваме да си търсим нашите места...

All About Life преди 7 години

Тръгваме на разходка по малките улички на добре познатия ни център и започваме да си търсим нашите места.

От тези около Малките пет, всичките павирани, все още, най-любимите ни. Краят на август в София може да бъде толкова изненадващо скучен, а столицата ни празна, че единият вариант е да си стегнеш багажа и да се отправиш към произволна точка от картата, която си посочил с пръст. А другият е да обиколиш любимите места в града и изобщо не визираме заведенията. 

Сещаме се веднага за онази тераса на НДК, с гледката към фонтаните. Вярно, НДК си е класика за разходка, не е толкова неочаквано, но пък гледката отгоре си струва. Оттам се виждат покривите, фасадите на сградите, долу животът си кипи. Тийнове карат скейт, фотографи, майки с деца, обичайното място за среща на пилоните, изобщо всички елементи на градската класика са налице. 

В разходката сме придружени от кенче Fanta, което направо ни спасява следобеда. И понеже знаем, че това лято се случват всяка седмица нови предизвикателства, сме си взели правилното кенче и сме пуснали няколко снимки в Snapchat. Ако и на теб ти е любопитно какво има да ти каже Fanta, в замяна на това, което можеш да й кажеш ти, прочети малко по-надолу.

 


Fanta предизвиква за поредна седмица да участваме в забавна игра и да спечелим жестока награда! Angry Mouth кенчето за втори път влиза в играта със следното предизвикателство: Снимай Angry Mouth кенче на някое готино и популярно място и бързо пусни снимката през Snapchat на акаунта на Fanta Bulgaria.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.