Следва

2 x: 3+3 въпроса към Малвина и Жаклин

3 къщи, в които душата придобива друго измерение

„А бих ли искал така да живея“ се пита Ралф Лорън преди да сътвори който и да е артикул за дома...

All About Life преди 7 години

Няма какво да си говорим: там, където живееш, и начинът, по който изглежда това място, са структуроопределящи за това как се чувсвташ, ти, душата, сърцето, умът, децата, кучето, гостите, всичко...

И понеже в случаи като тези няма нужда от думи, ето кадрите, от които става ясно, че един такъв дом осмисля всяко усилие за постигането и мечтаенето му. Вижте!

Апартамент от 19 век, жесток, жесток, жесток! 

Двойката интериорни дизайнери Пиер Еманюел Мартин и Стефани Гаротин избират за свой дом не кой да е апартамент, а именно този – намиращ се в исторически френски квартал в град Лион.

Макар двамата да залагат на модерно обзавеждане, запазват много от предимствата на мястото, изникнало там през 19 в.: много естествена светлина, благодарение на големите южни прозорци, двор, дебел дървен паркет, изящни корнизи и оригинална дървена ламперия.

Къща на плажа, Лонг Айлънд, Ню Йорк

Дженифър Вон Милър (интериорен дизайнер) има свой уникален стил на работа: проектите й включват множество редки предмети, винаги внимателно подбрани. Може би именно затова тя избира да живее в Лонг Айлънд, където се намира тази къща, построена през 1706 г.

Макар вероятно да е била предназначена просто за лежерни и дълги уикенди, Дженифър прекарва всеки ден там: сред антики и много, много вдъхновение и неописуем чар.

Нежна елегантност, Атланта, Джорджия

В дома на Сюзън Каслър има богата смесица от различни елементи. Къщата е строена през 1930 г. и преди Сюзън да си поиграе с вътрешната архитектура на пространството, мястото не изглежда така смайващо.

Сюзън наистина е достигнала ново ниво на комбиниране: различни видове дърво, кожа, позлатени повърхности и изящни антики.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.