Следва

Салата с ароматно печено тофу

2 x: 3+3 въпроса към Малвина и Жаклин

Мотаем се около фонтаните на Народен Театър и се натъкваме на две много свежи французойки, и разбира се, ги спираме, за да ги попитаме откъде, закъде и...

All About Life преди 7 години

Мотаем се около фонтаните на Народен Театър и се натъкваме на две много свежи французойки, и разбира се, ги спираме, за да ги попитаме откъде, закъде и как така в България. Малвина и Жаклин са съответно на 16 и 17 години, сестри, французойки, руси, красиви, различни и какво повече ни трябва, за да ги харесаме.

V.S.: Здравейте, много сте усмихнати, откъде сте?
М. и Ж.: От Лион.

V.S.: За първи път ли идвате насам?
Да.

V.S.: Кога пристигнахте в България?
Преди четири дни. Видяхме вече Варна и Несебър и днес сме в София.

V.S.: Какви са ви плановете, докато сте тук?
Искаме да скочим с парашут.

V.S.: Обичате предизвикателствата явно. Кое е най-щурото нещо, което сте правили?
Взехме решение да обикаляме света. Тъй като сме все още малки, обикаляме с баща ни. И така се забавляваме доста тримата. Вече бяхме в три различни държави, откакто тръгнахме.

V.S.: Какво най-много ви хареса в София до този момент?
Много ни хареса Народния театър с гледката към фонтаните.  



Fanta предизвиква за поредна седмица да участваме в забавна игра и да спечелим жестока награда! Angry Mouth кенчето за втори път влиза в играта със следното предизвикателство: Снимай Angry Mouth кенче на някое готино и популярно място и бързо пусни снимката през Snapchat на акаунта на Fanta Bulgaria.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 7 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.