Следва

Мода от червения килим - Мишел Монахан

Риана - печелившият рекламен коз

Точно на 06.05. тази година много българи празнуваха именния си ден, а на едно доста по-далечно място много хора...

All fashion преди 14 години

Точно на 06.05. тази година много българи празнуваха именния си ден, а на едно доста по-далечно място много хора празнуваха откриването на нов бутик.

Целия Американски елит, и част от европейския беше в Ню Йорк за откриването на новия бутик на американския дизайнер Derek Lam. Всички бяха там – от супер модели, холивудски актьори, модни редактори и стилисти, до много милионери.

Дори и супер звездата Риана беше там. Не е толкова важен фактът, че певицата е присъствала, колкото това, че тя беше облечена изцяло в Derek Lam от колекцията му за пролет/лято 2009. Три дни по-късно стана ясно, че този костюм вече е изчерпан.

Явно Риана сама по себе си е ходеща реклама и оказва сериозно влияние върху продажбите на дизайнерите.

Дали нарочно, благодарение на добре премислена PR стратегия, или от чиста случайност – няма значение. Важното е, че тя продава. И то доста добре.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.