Следва

Арестуваха Крис Браун

Арестуваха сестрата на Марая Кери за проституция

55-годишната Алисън Кери беше арестувана в предградие на Ню Йорк за проституция...

Други преди 7 години

По-голямата сестра на Марая Кери се оказа проблем за прочутата си роднина: 55-годишната Алисън Кери беше арестувана в предградие на Ню Йорк за проституция. Жената не е била кой знае колко потайна в действията си: първо се пуска в нета, където се предлага откровено, а после и на място в хотела, в която "клиента" се оказва преоблечен полицай.

Според местния шериф първото, което казва арестуваната в участъка, е именно факта, че е сестра на популярната певица. Изглежда, че Алисън много държи на кръвните връзки: в анкетата си за сайта за интимни услуги, тя използва строфи от песента Fantasy в изпълнение на Марая, което не ѝ пречи да не споменава на клиентите си, че има СПИН.

Алисън Кери

Алисън ще бъде съдена по бързата процедура на 30 август. Сумата на гаранцията ѝ е хиляда долара, която вероятно ще плати Кери. Дивата се грижи непрекъснато за членовете на фамилията си, но с Алисън не общува от години. Причината, според запознати, е невъзможността на сестра ѝ да се отърве от наркотичната си зависимост, оттам - и отказът за финансова подкрепа и липсата на близък контакт между двете.

Марая и Алисън в юношеска възраст

More Други