Следва

Елегантност в точки. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

My Style by Надя

Днес с русокосата лъвица (да, Надя е зодия Лъв) си говорим за най-интересното - за стил! 
Представяме ви Надя Петрова, ден 3, в рубриката ни My Style. 

All fashion преди 7 години

Във вторник с Надя си говорихме за любов, Иван, книги, сънища, маникюр и други сръчности. Вчера с нашия седмичен гост си скроихме един "работен" полуден с тонус, енергия и много емоции, докато разучавахме любимте й места за спорт в града. Днес с русокосата лъвица (да, Надя е зодия Лъв) си говорим за най-интересното - за стил!
Представяме ви Надя Петрова, ден 3, в рубриката ни My Style.

V.S. Как поддържаш стайлинга си, пазаруваш ли много?
Н:
Това ми е направо болна тема. Когато си харесам нещо, веднага трябва да го имам във всичките му цветове. Независимо дали са обувки или дрехи.

V.S. Кой е твоят цвят?
Н:
Харесвам синьото, определено. Но не мога да кажа, че имам най-любим. Обожавам цветовете, стига да са ярки и наситени. Не ми харесват бледите, блудкави нюанси. Това е и причината да не нося нищо пастелно, макар че ми отива. По-скоро ще ме видите в нещо неоново.

V.S. Разкажи ни за дрехите и аксесоарите, които си донесла. Защо са ти любими, имат ли някаква сантиментална стойност?
Н:
Часовникът ми е подарък от Иво Колев и Цецо Андреев, които са ми много близки. Подариха ми го за рождения ден и страшно го харесвам.

V.S. Суеверна ли си? Казват, че ако някой ти подари часовник, то времето ви заедно е преброено…
Н:
Да, суеверна съм и знам за това поверие с часовника. Но нали суеверията имат „застраховка” – за часовника знаем, че се дава желязна монета, за да се предотврати раздялата с въпросния човек.

V.S. А златното колие от кого е и по какъв повод?
Н:
Подарък ми е от Иван и никога не го свалям. Той ми прави такива изненади с повод и без повод.

V.S. Кой вид аксесоар можеш да посочиш като най- любим?
Н:
Страшно много обичам пръстени!

V.S. Имаш ли си определени локации за „скрити съкровища“, откъде си намираш интересни бижута, аксесоари?
Н:
Да, веднага се сещам за едно магазинче на стадиона, точно до Starbucks пълно с джунджурии. Дори не знам как се казва, но там има попадения.

V.S. Какъв е личният и сценичният ти стил?
Н:
Моят стил е спортно-елегантен, така и излизам на сцената. Обожавам да ходя с кецове. Гледам да не прекалявам с „мъжкаранската” визия и да го има и онзи женствен момент. Разбира се, в много ситуации зависи от настроението, но в общи линии за мен е важно да се чувствам комфортно на сцената. Затова по-скоро ще ме видите в кецове, а не на токчета. Може би това е причината от дете да нося adidas. Обожавам моделите им и в тях се чувствам наистина страхотно.

V.S. А търсиш ли провокация на сцената?
Н:
Всички знаем, че сексът продава, но аз гледам да намеря баланса. Да, искам да съм секси, но не по пошъл и вулгарен начин.

V.S. Кои са нещата, без които не можеш да живееш и би се втурнала да спасяваш, дори ако къщата ти гори?
Н:
Телефонът ми! (смее се) Той ми е доста важен, доста съм социална. И най-вероятно – гримовете ми.

V.S. Пазаруваш ли онлайн? Каза, че не се разделяш с телефона, а и времето ти доста често е ограничено.
Н:
Да, пазарувам онлайн, харесвам сайта Luisaviaroma. Иначе последната ми придобивка бяха едни жестоки кецове!

V.S. А кое предпочиташ – да пазаруваш с няколко клика онлайн или да обикаляш?
Н:
Най-хубаво е да пробваш нещо и да видиш как ти стои, всичко подлежи на тест! Разбира се, всичко зависи от времето… Ако не разполагам с такова, залагам на онлайн шопинга.

V.S. Имаш ли си моден идол, чийто стил ти е модел за подражание?
Н:
Никога не съм била човек, който идеализира каквото и да е: нито в живота, нито в музиката, нито в стила. Разбира се, случвало се е да видя някое страхотно модно попадение върху някоя жена и веднага да потърся подобно и за себе си. Пробвам всичко, което ми допада и обожавам да експериментирам. Преди да срещна Иван не бях толкова смела във фешън изборите си – носех предимно черно. Но той пък е човек, който страшно много обича да пробва нови неща в стила си и това ме „освободи”от тези ми задръжки. Така че, мога да кажа, че в това отношение ме е променил, защото вече експериментирам.

V.S. Какъв е неговият стил, допада ли ти?
Н:
Той много обича широки, дълги дрехи. Аз постоянно го карам да носи нещо малко по-„описващо” хубавото му тяло, защото може да си позволи да покаже фигура. Е, не говоря за крайно тесните тениски, с които ходят батките (смее се). Просто нещо малко по-подчертаващо.

V.S. Какво носиш, когато тренираш?
Н:
Клин и удобен топ. Не държа на това да показвам плът, докато тренирам – гърдите навън, а дупето изпъкнало под клина. Държа да ми е удобно. Да, слагам клин, който със сигурност подчертава формите ми, но винаги отгоре слагам нещо дълго, което да ги покрива. Не обичам някой да ме гледа, да ме обсъжда – не съм отишла там, за да се показвам, а за да тренирам. Ходя с такова облекло, тъй като така се чувствам по-добре.

V.S. Как поддържаш косата си, имаш прекрасен цвят?
Н:
Това е естественият ми цвят. Имам само два по-руси кичура, които направих за малко разнообразие, тъй като никога не съм се боядисвала, а работата ми изисква и промяна във визията. Интересното е, че от родителите ми няма никой рус. Само аз и брат ми сме толкова светли!

V.S. Каза, че си доста суетна. Колко време ти отнема да се приготвиш сутрин?
Н:
Макар че съм суетна, се оправям много бързо. Гримът ми е почти винаги един и същ: подчертавам очите, фон дьо тен, скулички и съм готова! Не обичам да си слагам сенки и тежък грим. Гримирам се най-често сама, не се доверявам на почти никого. Цецо Андреев е може би единственият, който разбира точно какво искам. Много съм детайлна и си имам си изградено виждане за това как искам да изглеждам, което не всеки може да изпълни, както очаквам и искам.

V.S Какво мислиш за пластичните операции?
Н:
Ако са необходимост съм твърдо ЗА! Ако човек не харесва нещо в себе си, той определено има право да го промени. Но, ако пък някой иска да избива комплексите си с това нещо, съм против. Всеки има нещо, което би искал да промени, но когато се премине границата на естетичното, тогава става лошо. Аз самата бих си сложила устни, но никога не бих прекалила. Всичко трябва да има някакви граници. Няма нищо лошо да промениш недостатък и да го превърнеш в нещо красиво, стига да е в тези граници. А определено има начин и корекциите да бъдат красиви. Имам позната от Варна, която си сложи гърди, които са най-хубавите, които съм виждала. И въобще не си личи, че не са естествени. Ето за такъв тип корекции съм с двете ръце ЗА! (смее се)

V.S. С Иван пазарувате ли заедно?
Н:
Да, но рядко, тъй като все още всички ни гледат странно и ни обсъждат.

V.S. Опиши ни стила си!
Н:
В общи линии, обичам да съм секси и спортна! Не мога да се правя на нещо, което не съм. Аз съм много практичен човек и държа да ми е хем удобно, хем да съм секси и да изглеждам добре. Не мога да кажа, че въобще не нося токчета – нося, и то адски високи, но рядко и никога не можете да ме видите с токчета през деня. 

More All fashion