Следва

Кортни Кокс: "Съжалявам за пластичните корекции"

Fashion & Beauty Starter: Аня Рубик

Модел, стрийт стайл звезда, редактор на списание 25 Magazine, а от тази година и дизайнер – Аня Рубик определено е една от най-стилните, секси и успели жени на планетата...

Celebrity beauty преди 7 години

Модел, стрийт стайл звезда, редактор на списание 25 Magazine, а от тази година и дизайнер – Аня Рубик определено е една от най-стилните, секси и успели жени на планетата, чиито токчета стъпват уверено и само нагоре.

Списанието ѝ 25 Magazine издигна еротиката на съвсем друго ниво: изцяло от женската гледна точка – нещо, което липсваше в медиите: „Смятам, че голотата на женското тяло досега стигаше само до две крайности: едната е срамежливата, която сякаш забранява да се говори за женската сексуалност, а другата е вулгарната, която пък преекспонира женската голота по грозен начин. Има нещо между тях, което е еротично и чувствено, но то сякаш се губи. Харесва ми да се върна към онази честна и истинска репрезентация на женското тяло, която го показва невинната му красота. Жените трябва да разберат, че няма нищо погрешно в това, че са сексуални същества, че могат да изразяват тази своя сексуалност“, разказва Аня за характера на списанието си.

Освен любовта на жените, Рубик си спечели и тази на мъжете, особено на онези в света на модата. Наричат я „стрийт стайл кралица“ , а усетът ѝ за стил я превърна в суперзвезда. Именно затова братята Лоурънт и Арик Битон, собственици на парижкия спортен бранд IRO, не се поколебаха да направят колаборация с Аня. На първата им среща с нея те принтират купища нейни стрийт стайл попадения, от които се вдъхновяват за проекта си: „Нейният специфичен начин на обличане ни накара да направим това сътрудничество. Стилът ѝ е секси и някак мъжкарански“, споделят те.

Силната личност на Аня е изцяло в духа на IRO: „Жената, която брандът IRO олицетворява е уверена и женствена, но и твърда!“ категорична е полската красавица. Тя обича да нарича колекцията си за марката „твоят спасител“, а в нея има много типично „мъжки“ ансамбли, които обаче са създадени, за да се носят от силни жени! Смокинг рокли, блейзъри, панталони, ризи, кожени мини поли…

Вероятно Рубик има цяла „златна мина“ с фешън трикове – ние ще поиграем с въображението ти, като ти споделим любимите ни пет.

Правила за стил от Аня Рубик:

Замени традиционния топ с шик блейзър, който да съчетаеш с ефектна пола, разкриваща краката ти. Токчетата са задължителни!

На парти с отворен дрескод, никога не подценявай силата на чифт дънки с висока талия и широка бяла риза. Ханели Мустапарта (вдясно на снимката) вероятно е съжалила, че не е заложила на секси небрежарската визия, както Аня.

Когато черният аутфит от глава до пети е твърде обикновен, създай контраст със стилно бяло сако.

Чифт леопардови боти могат да трансформират на мига един скучен ансамбъл (да не говорим за жестокото оувърсайз палто).

Ако търсиш супер ефектна визия, никога няма да сбъркаш със секси рокля с цепка, която е в много ярък цвят. Бонус точки, ако съчетаеш нюанса на роклята с червилото!


За жена, култивираща женската красота, е пределно ясно, че има бюти тайни. Нека надникнем в козметичната ѝ чантичка:

Тайните за красота на Аня Рубик:

Тялото:
„Ваните са моята любима „екстравагантност“. Обичам да си отделям време за вана със соли през деня – това е моят мъничък порок, от който не се отказвам. Ползвам и олио за вана, любимо ми е Byredo Bal d’Afrique Bath Oil, £88. Ако пък съм тренирала преди това, си слагам Epsom salts, £2.99, които ми помагат да се отпусна. Много творчески идеи ми идват на ум именно във ваната.

Относно фитнеса, категорично проповядвам максимата „здрав дух, здраво тяло“, дори и да звучи клиширано. Започвам всяка сутрин с десет минутно разтягане. Комбинирам тези упражнения с вдигане на тежести и кикбокс, които ме тонизират много. Опитвам се да намирам време и за йога веднъж седмично.“

Косата:
„Косата е толкова емоционално нещо, повярвайте! Сякаш задържа множество спомени. Това да я отрежеш или промениш може да те зареди с нова енергия, с нов живот. Обожавам да правя промени в прическата и цвета на косата си. И не, няма смисъл да я пазите като очите си и да не експериментирате, защото тя пораства обратно. Понякога просто хващам ножиците и сама я отрязвам, както ми харесва! За да подхраня и оформя косата си както пожелая, използвам серума Kerastase L’Incroyable Blowdry Serum, £29. Моята икона за красота е Бриджит Бардо. Затова постоянно се опитвам да пресъздавам женската визия от 70-те с грима и косата си.



Относно поддръжката – не мия косата си често. Когато искам да я хидратирам използвам маската на Kérastase - Resistance Masque Force, £29. Най-добрият начин да я ползвате е докато сте под душа и сте си направили парна баня. Така косата абсорбира всичките нужни съставки.“

Кожата:
„Майка ми и баба ми постоянно повтаряха: „Хидратирай, хидратирай, хидратирай!“ Те ме научиха, че сухата кожа е едно от най-лошите неща, които можеш да си причиниш. Затова за кожата си използвам много продукти. Горещо препоръчвам Skinceuticals Hydrating B5 Gel, £129 (хидратиращ гел) и Skinceuticals C E Ferulic, £59 (с ферулова киселина).“

Гримът:
„Както казах, обожавам да експериментирам с визиите. Обикновено гримът ми за излизане е просто черна очна линия и червено червило. NARS Velvet Matte Lip Pencil in Cruella, £19 е един от любимите ми моливи за устни. За очната линия използвам продукта Burberry Blendable Black Kohl Liner, £17.



Веждите са много важни за мен! Не ги гримирам много, но държа да стоят както трябва, затова ги приглаждам с малко лак за коса.“

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи