Следва

BURBERRY тренч за есента

Тема на деня: Черно и бяло за септември

Седем и половина сутринта е. Изхвърчам от леглото право към банята. След точно 20 минути трябва да съм в колата. ..

All fashion преди 7 години

Седем и половина сутринта е. Изхвърчам от леглото право към банята. След точно 20 минути трябва да съм в колата. Най-бързата закуска, която мога да измисля е плодово смути, което да изпия докато пътувам към фитнеса. Докато тренирам не ми трябва внушаващ грим, затова само придавам на лицето си по-свеж вид с бронзираща пудра и малко спирала. Дори не мога да си помисля за по-специална прическа, затова прибирам косата си на конска опашка и не се занимавам повече. На ум изреждам всичко, което трябва да свърша през деня, като се старая да не пропусна някое. Сутрешна тренировка, обичайните часове, прекарани зад бюрото в офиса, работна среща в късния следобед, бърза обиколка по магазините на лов за подарък и лека вечеря с приятели.

 

Вечният въпрос – какво да облека? – този път имам нужда от експресен отговор. В такива случаи въображението ми дава на късо и преминавам на автопилот. Черно и бяло. Нещо напълно изчистено и ако ми остане време – някой мъничък детайл за закачка.

Имам нужда от дрехи, в които мога да се движа свободно, такива с които в края на деня няма да имам спешна нужда от пране и гладене, за да изглеждам добре. Бяла риза от материя, която не се мачка? Класика.

Напъхвам се и в чифт незаконно еластични дънки, които прилепват по мен перфектно и на десетата минута вече дори не усещам. Няколко минути по-късно вече пътувам и благославям човека, измислил лъскавия вариант на джапанките за баня, които някак си са приемливи за пред хора (не само на плажа), даже стилни.

Бяла риза H&M
Скъсани дънки ZARA
Гривни - Handmade
Кожени чехли Vagabond
Очила
Asos

More All fashion