Следва

BURBERRY тренч за есента

Тема на деня: Черно и бяло за септември

Седем и половина сутринта е. Изхвърчам от леглото право към банята. След точно 20 минути трябва да съм в колата. ..

All fashion преди 7 години

Седем и половина сутринта е. Изхвърчам от леглото право към банята. След точно 20 минути трябва да съм в колата. Най-бързата закуска, която мога да измисля е плодово смути, което да изпия докато пътувам към фитнеса. Докато тренирам не ми трябва внушаващ грим, затова само придавам на лицето си по-свеж вид с бронзираща пудра и малко спирала. Дори не мога да си помисля за по-специална прическа, затова прибирам косата си на конска опашка и не се занимавам повече. На ум изреждам всичко, което трябва да свърша през деня, като се старая да не пропусна някое. Сутрешна тренировка, обичайните часове, прекарани зад бюрото в офиса, работна среща в късния следобед, бърза обиколка по магазините на лов за подарък и лека вечеря с приятели.

 

Вечният въпрос – какво да облека? – този път имам нужда от експресен отговор. В такива случаи въображението ми дава на късо и преминавам на автопилот. Черно и бяло. Нещо напълно изчистено и ако ми остане време – някой мъничък детайл за закачка.

Имам нужда от дрехи, в които мога да се движа свободно, такива с които в края на деня няма да имам спешна нужда от пране и гладене, за да изглеждам добре. Бяла риза от материя, която не се мачка? Класика.

Напъхвам се и в чифт незаконно еластични дънки, които прилепват по мен перфектно и на десетата минута вече дори не усещам. Няколко минути по-късно вече пътувам и благославям човека, измислил лъскавия вариант на джапанките за баня, които някак си са приемливи за пред хора (не само на плажа), даже стилни.

Бяла риза H&M
Скъсани дънки ZARA
Гривни - Handmade
Кожени чехли Vagabond
Очила
Asos

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.