Следва

Play Time или възходът на модата по време на криза

Trend Report - Романтика от бабини времена

За сезон пролет/лято 2009 голяма част от дизайнерите налагат минималистичен look, като изключим викторианските...

All fashion преди 14 години

За сезон пролет/лято 2009 голяма част от дизайнерите налагат минималистичен look, като изключим викторианските предложения на Givenchy и етно идеите на Louis Vuitton.

Точно поради тази причина на улицата, а и по ревютата дори, се забелязва налагане на романтична визия по средством бижутата.

Представи си например минималистичен сив костюм, съчетан с пищно колие от кристали и перли, или изчистена блуза от черна коприна, носена с верижки от розово злато със състарен ефект и кристални медальони.

Бижутата играят основна роля за разнообразяване на целия look, като за тази пролет визията трябва да е уау.

Ние си те представяме в тесни черни джинси, черно боди с вдигнати рамене и масивно златно колие с кристали. Ако този вариант не ти допада, помисли за изчистена рокля в светлорозово със сребристо колие с нефрит или друг красив камък.

Ние още утре мислим да последваме примера на световните имена в дизайна като сложим старите си светлосини джинси, бялата копринена риза, закупена от разпродажба, и две колиета взети назаем от баба.

More from View Sofia

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 21 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.