Следва

5 неща, които не знаете за Натали Портман

Ким се шири в луксозен пентхаус в Ню Йорк по време на турнето на Канйе

Вероятно на Ким Кардашиян Уест ѝ е омръзнало да прекарва времето си в импозантното, мраморно-студено семейно имение в Лос Анджелис...

Други преди 7 години

Вероятно на Ким Кардашиян Уест, наскоро завърнала се от почивката си в в Пунта-Мита, Мексико, ѝ е омръзнало да прекарва времето си в импозантното, мраморно семейно имение в Лос Анджелис, защото предпочете да се премести за следващите няколко месеца, докато трае турнето на Канйе. Разкошният пентхаус, в който Ким се нанесе във вторник, е на три етажа и се намира в Ню Йорк.

Имота се предлага от компанията за наемане на жилища Airbnb. Една нощ в луксозното имение струва $10 хиляди, а целият престой на риалити звездата се оценява на $30 милиона. За нейно щастие, обаче, 100% от сумата е покрита от екипа на Airbnb и тя не е заплатила и един цент. Не че не може да си го позволи, но кой отказва такива подаръци?

Веднага след като се нанесе с двете си деца, Ким се похвали със снимка в Instagram. Освен това благодари за предоставената възможност да отседне в къщата и да я почувства като свой втори дом. Въздухът и гледката очевидно ѝ се отразяват добре, защото тя блести от щастие и задоволство.

Модерната сграда разполага с всички удобства и се разпростира на повече от 660 кв. м. Разполага с пет спални и шест бани.

Снимки на модерното нюйоркско имение вижте горе в галерия>>

More Други