Следва

Една единствена Венеция! 100 години назад в редки снимки

Positive energy в пет стъпки с Александра

Вчера с Александра тренирахме в парка, говорихме си за здравословния начин на живот...

All About Life преди 7 години

Вчера с Александра тренирахме в парка, говорихме си за здравословния начин на живот, как той е част от ежедневието на съвременния модерен индивид и колко е лесно всъщност, стига да се мотивираш веднъж, да влезеш във форма. Тя е много позитвен и усмихнат човек и е истинско удоволствие да си прекарваш времето с нея, затова днес - вторник, трансформираме нашата рубрика "Петте любими", в петте абсолютно позитивни неща, които правят живота по-хубав. Ето кои са петте на Александра:

1. Диня! Обичам студена диня. Това е любимият ми плод, освежава ме и ме кара да се усмихвам.



2. Интересувам се от приложна психология и self improvement книги. Интересувам се от езика на тялото. За мен е иключително предизвикателство да се научиш как да разкодираш намеренията на хората. Така може много лесно да се разбере кой е приятелски настроен и кой не, а и е доста полезно в бизнес сферата.



3. Обичам да спортувам, защото спортът ме събужда, цялостно - и тялото, и духа. 



4. Слушам музика. Любимата ми песен е на Sia - Cheap Thrills. Много е енергична и зареждаща. Винаги, когато я чуя, се събужда една позитивна емоция в мен и съм сигурна, че денят ми ще е прекрасен.



5. Рисувам, оцветявам и изобщо правя неща с ръцете си, известно още като трудова терапия, защото ме успокоява. Откъсва ме от ежедневието и проблемите, ако има такива.

More All About Life