Следва

Less is more! Виж тенденциите тази есен в маникюра

Кортни Кокс: "Съжалявам за пластичните корекции"

Любимата ни приятелка, Кортни Кокс, сподели публично, че доста съжалява за пластичните операции...

Celebrity beauty преди 7 години

Любимата ни приятелка, Кортни Кокс, сподели публично, че доста съжалява за пластичните операции. 

Миналата година актрисата се появи с почти неразпознаваемо лице и на всички ни стана ясно, че тя е поредната, която разчита на пластичните хирурзи.

Тогава Кортни мълчеше, но преди дни призна, че се е поддавала на лазерни процедури и е прибягвала до инжектиране на ботокс.

"Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка и си казваш "О, Боже, изглеждам ужасно“. Остаряването не е лесна работа. С течение на времето разбрах, че няма смисъл да се тревожа и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: "Така да бъде", допълва Кокс.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 4 седмици

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.