Следва

Рут Колева с концерт в легендарния Cotton Club - Токио

"Юмруци от стомана" - eдна вълнуваща история за един от най-известните сблъсъци в бокса

Тази есен съзвездие от актьори ще разкажат вълнуващата история на един от култовите боксьори на всички времена...

Movies & TV преди 7 години

Тази есен съзвездие от актьори ще разкажат вълнуващата история на един от култовите боксьори на всички времена – панамецът Роберто Дюран и легендарния му сблъсък с Шугар Рей Леонард. В 'Юмруци от стомана', чието заглавие е вдъхновено от прякора на боксьора и чиято премиера е на 16 септември, ще видим Робърт Де Ниро, Ъшър, Едгар Рамирез, Ана де Армаз.

'Юмруци от стомана' е вълнуващата история на Роберто Дюран, който тръгва от гетото, за да спечели световната титла в средна категория след епичен сблъсък в Монреал на 20 юни 1980, когато побеждава непобедимия дотогава Шугар Рей Леонард. Мачът се провежда на Олимпийския стадион – мястото, където Леонард печели олимпийското злато четири години по-рано. След позорната си загуба Шугар Рей осъзнава, че е подценил психологическата тактика на Дюран и настоява за втори мач, който да се състои пет месеца по-късно, а наградата за Роберто при евентуална победа възлиза на $8 милиона. Това, което се случва по време на мача-реванш, изумява целия свят. В седмия рунд Дюран сяда в ъгъла си и казва „Стига толкова!“.

В 'Юмруци от стомана' ще видим един от любимите актьори на няколко поколения по целия свят – Робърт Де Ниро, в ролята на Рей Арсел – треньора на Дюран. Превърнал много боксьори в шампиони, Арсел има интуицията за това кой има талант и кой не. Самият Де Ниро е познавал Роберто по времето на мача-реванш и споделя огромното си разочарование от изхода. Според него това, което е почувствал като зрител и приятел, не може да бъде сравнено с емоцията на треньора в този момент. Именно тази емоция иска да предаде на голям екран великият актьор.

'Юмруци от стомана' идва в кината на 16 септември.

More Movies & TV