Абитуриентска треска 2009 - Ина Михова за прическите в балната нощ

Ина Михова познаваме като професионалист не само в оформяне на перфектната прическа, но и в превръщането...

Ина Михова познаваме като професионалист не само в оформяне на перфектната прическа, но и в превръщането на косата в истински красив аксесоар. Нейното мото е, че красивата коса е здравата коса и когато посетиш салон Мадлен, получават първо внимание към основата и после към цялостния завършек. Попитахме Ина за абитуриентската треска и приготовления и всъщност стана ясно, че косата се превръща в женско оръжие единствено след намесата на професионалиста. Ето какво ни разказа тя:

V. S. Има ли опасност прическата на бала да обере точките вместо самия абитуриент и как може да се избегне това?
И. М.
Има, но не и за абитуриентите, които са предпочели да си направят прическата при мен. Аз ще я подбера така, че да подчертае хубавите страни и да прикрие недостатъците. Освен че прическата ще бъде в абсолютна хармония с тоалета и бижутата, аз ще съобразя и с пропорциите и формата на лицето. Факт е, че главата, заедно с косата, трябва да е в определени пропорции на ръста, както и с характера и темперамента на съответния човек, за да се чувства комфортно и да има настроение. Дори и след 20 г., гледайки си снимките от бала, да си каже, че прическата е перфектна, т.е. допълнение към идеалния външен вид.

V. S. Еднакво секси, младежка и провокативна като за такава вечер ли могат да бъдат дългата и късата коса? Или дългата по презумпция е задължителна?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.