Следва

Carrano

Versace - Музата на топ моделите

На 4 Май, 2009г., в Ню Йорк се състоя благотворителният търг на Metropolitan Museum of Art. Събитието бе под...

All fashion преди 14 години

На 4 Май, 2009г., в Ню Йорк се състоя благотворителният търг на Metropolitan Museum of Art. Събитието бе под наслов „Моделът като Муза: Олицетворение на Модата”, а Донатела Версаче бе гост на Ана Уинтур – главен редактор на Vogue и съорганизатор на събитието.

Много от гост звездите на вечерта блестяха в тоалети на Versace.

Супермоделът Синди Крауфорд беше с дълга рокля от жарсе в тюркоазено син цвят. Елегантни сандали с катарама от колекция Есен/Зима 2009-10, както и фини бужута от бяло злато и диаманти, от колекция Калипсо, допълваха до съсвършенство тоалета.

Едно от няй-ярките лица на съвременната мода – Жизел Бюндхен – беше с къса коктейлна рокля Versace, обсипана с тъмносини пайети. В комбинация с роклята, супермоделът избра много стилни обувки на висок ток от колекция Есен/Зима 2009-10.

Друга звезда от модните подиуми – Клаудиа Шифър – беше с дълга черна рокля от копринена органза, от колекция Пролет/Лято'09 на Versace Atelier.

Актрисата Джесика Бийл блестеше в червена бална рокля от копринена органза.

Актрисата Ема Робъртс носеше коктейлна мини рокля във формата на балон, с бродирани червени пайети. Тоалетът бе допълнен с черни сандали от колекция Есен/Зима 2009-10.

Блейк Лайвли избра дълга вечерна рокля от шифон в пауново синьо. Тоалетът е от колекция Есен/Зима 2009-10, а в комбинацията с високи сандали с кристални детайли, актрисата изглеждаше зашеметяващо.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.