Следва

35 неща, които научихме за успеха от Тори Бърч

Тема на деня: Есенен четвъртък

Имам нужда от удобен и непретенциозен, но все пак модерен аутфит, с който да посрещна изненадите на този ту-топъл, ту-студен четвъртък...

All fashion преди 7 години

Будилникът звъни първо в 09:00, после в 09:05, после в 09:10 и вече наистина е време да ставам. Отварям очи и в продължение на няколко минути се наслаждавам на слънчевата светлина, която влиза през пролуките на щорите. Благодарение на вчерашния проливен дъжд съм в почти есенно настроение и единственото, което искам е да остана под мекото одеалце, с което спя, унасяйки се от сутрешния вятър. Задълженията обаче не чакат и ще започнат да ме връхлитат едно по едно. За да съм в добро настроение, започвам деня си с виенски меденки и с горещо капучино с вкус на лешник. Все още ми е студено, затова в главата ми се въртят предимно топли, почти есенни дрехи. В този момент се сещам, че освен обичайните дневни задачки имам и работна среща в Мол Сердика, след която може би ще си дам няколко часа за разходка по магазините.



И така, имам нужда от удобен и непретенциозен, но все пак модерен аутфит, с който да посрещна изненадите на този ту-топъл, ту-студен четвъртък. Със сигурност знам, че ще взема с мен любимото си кожено яке, което винаги ме кара да се чувствам като бунтар със стил. Пази ме ревностно от студения вятър, а златните му ципове са толкова готин акцент, че често не се налага да слагам бижута, благодарение на тях.

В комбинация с леко рокерския вайб на якето подбирам панталон от лека, промазана материя, която изглежда като кожа, но за щастие не е толкова плътна. За да балансирам по-грубия стил измъквам от гардероба свободна бохо блуза в ръждив цвят, която създава още по-есенно настроение. И защото не ми се рискува да се намокря, ако пак завали, се спирам на чифт черни, изчистени боти, чийто детайл с висящи ресни пасва перфектно с тези на блузата. Довършвам зададената от якето златна тема с часовник и обеци халки и съм готова.

Панталон: H&M
Кожено яке: Jake*s от Peek&Cloppenburg
Бохо блуза: ASOS
Боти: Pull&Bear
Часовник: Belonni
Обеци: Bijou Brigitte

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.