Следва

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Животински принтове

Ким Кардашиян 2016 VS. Кейт Мос 1993 и една прозрачна сребърна рокля

Годината е 1993, събитието е Elite's Look of the Year. 19-годишната Кейт Мос се появи с напълно прозрачна сребърна рокля, черно бельо, джапанки и с небрежно свита коса...

All fashion преди 7 години

Ким Кардашиян никога не е имала проблем да показва повече, отколкото искаме да видим, когато става дума за аутфит и голота. Тъй че гърдите й не ни шокираха особено, когато ги видяхме на излизане от известен ресторант в Сохо миналата вечер. Но прозрачната рокля на Кардашиян ни напомни за една друга, при това доста известна, връщайки ни 23 години назад, когато Кейт Мос вписа името си във фешън историята.



Годината е 1993, събитието е Elite's Look of the Year. 19-годишната Кейт Мос се появи с напълно прозрачна сребърна рокля, черно бельо, джапанки и с небрежно свита коса. Исторически момент, тъй като постави началото на nude тенденцията и в бюти сектора, и в този на фешъна.



Годината вече е 2016 и опитът на Ким да осъвремени тази иконична визия, обувайки и сребърни ботуши, беше неуспешен, но пък ни припомни, че новото не винаги е по-добро от старото.

More All fashion