Следва

Печено цвекло с бадемово "сирене" и ягодово гуакамоле

My Style by Александра

След като цяла седмица с Александра Богданска говорихме за спорт, лайфстайл, здравословен начин на живот, всякакви позитивни и вдъхновяващи неща...

All About Life преди 7 години

След като цяла седмица с Александра Богданска говорихме за спорт, лайфстайл, здравословен начин на живот, всякакви позитивни и вдъхновяващи неща, дойде време да видим и какво побира в куфара си един 22-годишен модел, който често пътува, разполага с малко свободно време, тренира редовно, учи и успява сред всички изброени дотук и да стои пред камерата като TV репортер. Тя е висока, има перфектна фигура и всяка дреха би й стояла чудесно. Спортно-елегантна, усмихната и лъчезарна ни разказва малко повече за стила си.

V.S. Какво е за теб да изглеждаш съвършено?

А: Да изглеждаш съвършено е да се чувстваш съвършено. Първо да го почувстваш. Това, което е отвън, е отражение и на това, което показваш от себе си.

V.S. Ако ти се наложи да облечеш нещо, което не е в твоя стил, можеш ли да го почувстваш?
А: В работата ми се налага да обличам всякакви неща, дори абсурдни за стилът ми. Но съм се научила да изглеждам щастлива, ведра, усмихната.

V.S. Как би определила стилa си?
А: Спортно-елегантен. Важно ми е да се чувствам комфортно в дрехите си. И в собствената си кожа.

V.S. Коя е дрехата, която най-често присъства в ежедневието ти?
А: Ами по-скоро е аксесоар - шапката. Много обичам шапки, всякакви. Имам много.

V.S. Дрехите или аксесоарите са водещи?
А: Аксесоарите. Мисля, че те придават истинския облик на външността, допълват я.

V.S. Как можем да те засечем най-често из града?
А: Понеже съм много в движение покрай работата ми, а тренировките са важна част от ежедневието ми, доста често е въжможно да бъда спортно облечена. И с щампа, задължително.V.S. Как се грижиш за косата си?
А: Оставям тези грижи обикновено на професионалисти, за работата ми е важно тя да е бляскава и красива. Но понякога експериментирам с домашни маски, които също помагат много. От онзи тип, които се предават по женска линия в семейството.

V.S. С или без грим?
А: Умерено, по-скоро почти без. Вярвам, че едно правилно избрано червило може да замести цялата половинчасова процедура пред огледалото, включваща очертаване на скули, мигли, очи и т.н.

V.S. И последно, твоята рецепта за красота?
А: Позитивно отношение и спорт. Ако веднъж се мотивираш, променяш целия си начин на живот и е много трудно да се върнеш към старите си навици. А когато се чувстваш добре, изглеждаш добре.

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.