Следва

Печено цвекло с бадемово "сирене" и ягодово гуакамоле

My Style by Александра

След като цяла седмица с Александра Богданска говорихме за спорт, лайфстайл, здравословен начин на живот, всякакви позитивни и вдъхновяващи неща...

All About Life преди 7 години

След като цяла седмица с Александра Богданска говорихме за спорт, лайфстайл, здравословен начин на живот, всякакви позитивни и вдъхновяващи неща, дойде време да видим и какво побира в куфара си един 22-годишен модел, който често пътува, разполага с малко свободно време, тренира редовно, учи и успява сред всички изброени дотук и да стои пред камерата като TV репортер. Тя е висока, има перфектна фигура и всяка дреха би й стояла чудесно. Спортно-елегантна, усмихната и лъчезарна ни разказва малко повече за стила си.

V.S. Какво е за теб да изглеждаш съвършено?

А: Да изглеждаш съвършено е да се чувстваш съвършено. Първо да го почувстваш. Това, което е отвън, е отражение и на това, което показваш от себе си.

V.S. Ако ти се наложи да облечеш нещо, което не е в твоя стил, можеш ли да го почувстваш?
А: В работата ми се налага да обличам всякакви неща, дори абсурдни за стилът ми. Но съм се научила да изглеждам щастлива, ведра, усмихната.

V.S. Как би определила стилa си?
А: Спортно-елегантен. Важно ми е да се чувствам комфортно в дрехите си. И в собствената си кожа.

V.S. Коя е дрехата, която най-често присъства в ежедневието ти?
А: Ами по-скоро е аксесоар - шапката. Много обичам шапки, всякакви. Имам много.

V.S. Дрехите или аксесоарите са водещи?
А: Аксесоарите. Мисля, че те придават истинския облик на външността, допълват я.

V.S. Как можем да те засечем най-често из града?
А: Понеже съм много в движение покрай работата ми, а тренировките са важна част от ежедневието ми, доста често е въжможно да бъда спортно облечена. И с щампа, задължително.



V.S. Как се грижиш за косата си?
А: Оставям тези грижи обикновено на професионалисти, за работата ми е важно тя да е бляскава и красива. Но понякога експериментирам с домашни маски, които също помагат много. От онзи тип, които се предават по женска линия в семейството.

V.S. С или без грим?
А: Умерено, по-скоро почти без. Вярвам, че едно правилно избрано червило може да замести цялата половинчасова процедура пред огледалото, включваща очертаване на скули, мигли, очи и т.н.

V.S. И последно, твоята рецепта за красота?
А: Позитивно отношение и спорт. Ако веднъж се мотивираш, променяш целия си начин на живот и е много трудно да се върнеш към старите си навици. А когато се чувстваш добре, изглеждаш добре.









More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.