Следва

H&M Foundation и тази година даде старт на конкурса Global Change Award

И Никол Ричи каза категорично НЕ на грима

И Никол Ричи се присъедини към отбора на Алиша Кийс, като остави грима в историята...

All fashion преди 7 години

И Никол Ричи се присъедини към отбора на Алиша Кийс, като остави грима в историята. Когато Кийс се появи на наградите на MTV без капка грим, тя обясни, че това е едно най-разумните решения в живота й. По този начин певицата показва, че няма нужда да се упражнява натиск върху известните жени.
34-годишната американска стилистка последва новата тенденция и се отказа от разкрасяването.

Тя сподели за сп. "Пийпъл", че е взела това решение заради здравето на кожата си. "Гримът запушва порите ми. Харесвам се без грим - това съм аз", коментира дъщерята на Лайнъл Ричи. Никол добавя, че не е против гримирането и познава много жени, които се чувстват по-добре с грим. "Искам да съм с чисто лице", категорична е дизайнерката.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 11 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 12 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.