Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 12 до 18 септември

Включихме обратното броене. И наградата "Оскар" отива при...

Макар че все още има около 200 дни до деня на „Оскар”-ите, ние вече тръпнем в очакване за най-звездната вечер в света на киното...

Movies & TV преди 7 години

Макар че все още има около 200 дни до деня на „Оскар”-ите (заветната дата е 26-и февруари, 2017 г.), ние вече тръпнем в очакване за най-звездната вечер в света на киното.

Тази седмица излезнаха много от трейлърите на дългоочаквани продукции, което моментално заформи списъка от филми, заемащи челна позиция като нови кандидати за „Оскар”. Ето и част от тях:

Arrival


Ейми Адамс е една от най-талантливите жени в Холивуд и с появата си в този научно-фантастичен филм стана и една от главните „заподозрени” кандидат-носители на „Оскар”.
Поява на извънземни, страх и приключения ни очакват в този филм, а любимата ни Ейми играе лингвистичен експерт, нает от военните сили, за да разгадае дали непознатите същества идват с мир…или пък не!

A Light Between Oceans



Ако сте харесали филма Blue Valenitne, то тази година ще полудеете по тази продукция, режисирана отново от Дерек Сианфранс. Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер са главни действащи лица в любовната история, която скоро ще се разгърне пред очите ни на големия екран.

Loving



Още една разтърсваща любовна история по истински случай, която грабна сърцата на хиляди хора само с трейлъра си.
Съпрузите Ричард (Джоел Едгертън) и Милдред Ловинг (Рут Нега) се сблъскват с Върховния съд, тъй като нарушават законите във Вирджиния за междурасовите бракове през 1967г.

The Birth of a Nation


През 1831г. Нат Търнър е начело на бунт в Саутхемптън Каунти, щата Вирджиния. Подгответе се да бъдете повече от вдъхновени!

American Honey



Андреа Арнолд, британската режисьорка, която ни „подари” брилянтния филм Fish Tank, се завърна! American Honey разкрива историята на тийнейджъри, които просто искат да купонясват, но…нарушават закона. Дръжте Саша Лейн под око: тя ще бъде главно действащо лице!

Billy Lynn's Long Halftime Walk



Филмът на Анг Лий ни разказва историята на един военен, изпратен в Ирак, който се завръща в Съединените щати, за да бъде посрещнат като герой на футболен мач за Деня на благодарността.
Ще видим и играта на Кристен Стюард в лицето на една от героините.

The Girl on the Train

Ако сте чели книгата, то е пределно ясно, че дълго сте очаквали и филма.
Емили Блънт разследва огромна мистерия, въртяща се около двойка, покрай чиято къща тя минава всеки божи ден с влака и наблюдава. Нямаме търпение да гледаме!

Elle



Падате си по трилърите? Ще заобичате тази завладяваща история за една успяла жена, опитваща се да разкрие самоличността на мъжа, който я е насилил.

The Founder



Чудили ли сте се кой е създателят на BigMac сандвича? Това е историята на Рей Крок, чиято роля е изиграна от Майкъл Кийтън.
Вижте човекът, който трансформира една малка верига ресторанти в McDonald's – компания за милиарди.

La La Land



Комбинацията от Райън Гослинг и Ема Стоун ни е позната и много, много любима! Всички се влюбихме в тях като двойка още от филма Crazy Stupid Love.

Сега те се събраха за нов проект, в който отново ще ни говорят за любов: Ема е амбициозна актриса, а Райън джаз пианист. Двамата преследват мечтите си, междувременно опитвайки се да свържат двата края. Но и обичайки се!

Вече тръпнем в очакване за церемонията "Оскар"... А кой е вашият фаворит?

 

More Movies & TV