Следва

Новият шеф на Народния: „Щe върна стабилността и доверието в театъра”

Революционните хитове в трилър-жанра „Игра на нерви“ и „I.T.” по кината от 9 септември

Ема Робъртс и Пиърс Броснан са в главните роли на двете мистериозни продукции на „Лента”...

Movies & TV преди 7 години

Революционните хитове в трилър-жанра „Игра на нерви“ и „I.T.” влизат в кината с официална премиера от 9 септември. Киноманите у нас ще имат възможността да видят Ема Робъртс и Пиърс Броснан в главните роли на двете най-нови продукции на „Лента”.

Мистериозният сценарий на „Игра на нерви“ се развива около гимназистката Вий (Ема Робъртс), въвлечена в онлайн играта "NERVE", версия на "Истината или се осмеляваш". В началото всичко изглежда обещаващо, докато виртуалната реалност не влиза грубо в реалния живот на момичето. Вий скоро разбира, че всяко нейно действие се манипулира от анонимна общност от „наблюдатели“. Изненадите не спират дотук. Всичко се излъчва на живо, а играта я познава. Мистерията продължава с награди, взети от личната й страница. Събират я с перфектното момче – Иън, в ролята Дейв Франко. Постепенно начинанията стават все по-рисковани, а залозите все по-високи.

"Игра на нерви"

Скоро напрежението достига краен предел, когато Иън и Вий се оказват събрани с още петима играчи на тайно място. Всички са кандидати за Голямата награда. Залогът вече е всичко или нищо, а животът им е под въпрос. Докъде е готова да стигне Вий, преди да изгуби играта на живота си?

"Игра на нерви" 

Филмът е създаден по едноименния роман на Джийн Райън. В ролите участват още Джулиет Луис, Кимико Глен, Самира Уайли, Джони Бошамп. Сценарист на трилър-мистерията е Джесика Шарцър. Режисьри са Хенри Джуст и Ариел Шулман.

Не по-малко интригуващ и мистериозен е сюжетът на другия хитов трилър „I.T.” Пиърс Броснан в ролята на Майк Регън се радва на перфектния живот, за който повечето хора мечтаят – прекрасна и всеотдайна съпруга, красива дъщеря и супер модерен, футуристичен дом. Той има компания, която е на път да промени завинаги наемането на самолети, и невзрачен на пръв поглед служител - ИТ специалистът Ед, на когото се доверява и дава достъп не само до къщата си, но и до семейството си. Но скоро Майк прави една малка, но грешна стъпка – отхвърля Ед от личния си живот, наричайки го „Никой“, в опит да запази личното пространство на семейството си.

„I.T.”

Взаимоотношенията между бизнесмена и хакера загрубяват и Майк Регън е въвлечен в безпощадна игра на котка и мишка. Игра, в която той губи контрол върху свръхмодерния си дом, дъщеря му е непрекъснато следена и семейството му е под постоянна атака от всички технологични устройства, които притежават. Колко реално са могъщи технологиите в ръцете на опитен, луд хакер? Ще успеели Пиърс Броснан да защити любимите си хора не само от него, но и от собствения си футуристичен дом?

„I.T.”

Сценаристи на крими трилъра „I.T.” са Даниел Кей и Уилям Уишър. Режисьор е Джон Мур. Редом до Пиърс Броснан застават Анна Фрил и Стефани Скот, в ролите на съпруга и дъщеря.

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на „Лента”: "Зрителна измама 2", "Механикът: Възкресение" и "Палави мамчета", завладяващите комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, „Денят на мама”, „Любезните пичове” и "Ох, на дядо!", сезон лято/есен продължава с нови хитови предложения всяка седмица. Очаквайте „Добрият великан“ на 16 септември.

More Movies & TV