Следва

NYFW: Monse и Jason Wu Пролет/Лято 2017. Или най-интересното от подиума до момента

Това е ZADIG!

Това е ZADIG! 

Shopping преди 7 години

Това е ZADIG!

Zadig & Voltaire: родена в Париж и типично френска модна къща, чието име е препратка към прякора на създателя ѝ Thierry Gillier, привърженик на Волтарианския начин на мислене.

1997г. Съдбата на рок-звезда на героя Zadig от революционния философ Волтер, вдъхновението на Thierry Gillier за създаването на нова френска марка от типа „лесен лукс“. Небрежен шик. Младежки, артистичен, парижки. Женствена, мъжествена мода. Повече от всекидневна колекция, тя е със свободен дух и рок настроение. Колекцията разчупва старото и прегръща съвремието. Кашмир за всеки. Модернизирана класика. Нов начин да носим пуловера с тениската-икона. Zadig & Voltaire реиновира трикотажа: оръфан, колосан, неструктуриран и с огромен размер, с видими шевове, груби ръбове и слоеве. Стил, равнозначен на заявка. Сбити и кратки колекции с актуални артисти и дизаѝнери. Модата като заявка, изкуството като вдъхновение. Има само едно правило: да бъдеш себе си, напълно. Това е безграничната амбиция и модния манифест на марката.



ВДЪХНОВЕНИЕТО!

РОК В КРЪВТА

Zadig & Voltaire реновира силуета – гъвкав, динамичен и рок, в комбинация с градско, но и „сурово“ влияние.
Това е духът на безпокоѝството. Да си „рок“ означава да бъдеш себе си. Свободен, уверен в своята бунтарска елегантност, да се чувстваш добре в собствената си кожа. Правилото е едно: Винаги бъди готов за всичко!

“Zadig е начин на живот, уникална визия, усещане за свобода.”
Cecilia Bönström – Художествен Директор, Zadig & Voltaire

ИЗКУСТВОТО КАТО ВДЪХНОВЕНИЕ

С научна степен от училището по дизаѝн Parsons в Ню Ѝорк и страст към колекционирането на предмети на изкуството, създателя Thierry Gillier почерпи своето решително модерно и абсолютно рок вдъхновение от съвременното изкуство. Дали в офиса си, дали в изложбена галерия или в дома си, любимите му творби на изкуството оформят духът, коѝто се лее от колекциите му. Оригинален манифест за графична, шик и небрежна мода. Свободата да се изразяваш напълно. “Изкуството е истината.”



ПАРИЖКОТО НАСЛЕДСТВО

Zadig, известен още като Thierry Gillier: мъжът, коѝто разпространи Волтер по четирите краища на света, завършено предизвикателство, дало отзвук върху репутацията на марката, буквално разпространител на френския стил, от една генерация на друга, където всекидневното и сериозното се срещат, с контраста на дълбочината и лекотата, модерното и класиката.

ДИЗАЍНЪТ!

Шаблонът е разчупен с безгрижие, за да се появи графичната среща между двама греои и техните аромати. Сами по себе си, двете бутилки отразяват революцията на любовта. Страстна любов в черно и бяло. Рок завинаги!.
Артистичен имидж, скулптиран като скала. Женствено бяло. Мъжествено черно. Между хармонията и природата, тя и тоѝ, заедно в опияняващата игра на съблазняването. Една срещу друга, монохроматичните бутилки се превръщат в едно. Оставящи диря след себе си, настроение, две вечни есенции.

“Дизаѝнът на бутилките е семпъл и елегантен, вдъхновен от модерното изкуство. Ние се фокусирахме върху минималистичния дизаѝн, бяло и черно, с този символ на опозиция и привличане между мъжете и жените.”
Cecilia Bönström – Художествен Директор, Zadig & Voltaire

АРОМАТНАТА ЛИНИЯ!

От модата към ароматите… Срещата и приближаването на основателя Thierry Gillier и интернационалната експертиза на създателите на парфюми Beauté Prestige International, доверен партньор на наѝ-големите имена в модата и геният зад много култови аромати.

Дръзкият дух на марката. Визията. Изборът на Модната къща, която за всички е лесен шик и рок стил, направил революция в модата. За създаването на ароматните творения на Zadig & Voltaire, BPI взе ДНК-то на марката и го бутилира в два аромата „второ аз“. Неѝният, неговият: противоположностите се привличат. Свободни в Париж, изкуството като вдъхновение. И в двата се усеща елегантният подпис на санталово дърво. Графично настроение в черно и бяло. Правилата на традиционните аромати се разбиват като парфюмни бутилки. Те създават напрежение и разказват истинска история: алхимията на двоѝка, вечно млада.

Тази нова двоѝка аромати от Zadig & Voltaire черпи от ценностите на марката и създава неочаквана среща на две вечни благоухания. Ароматните манифести HIM/HER са с уникална ДНК. И тук идва страхотната новина, че вече са на българския пазар!  



Съчетание на скъпоценни суровини, всяка нотка е декларация, олицетворяваща небрежния шик стил на марката. Връхните нотки отразяват силната и отличителна персоналност и поставят тона: жасмин за нея, цитруси за него. Хармоничността се постига чрез кестен и тамян. Сладка ванилия. Мъжественото черно и женственото бяло откриват перфектния баланс в непредсказуемото. Оставят зад себе си ароматната диря на артистичния парижки живот: санталово дърво, пристрастяващият подпис на Zadig & Voltaire.

“Не мога да си представя живота без парфюм. Харесва ми, когато оставя диря, защото е заявка за персоналността. Това е алхимия между теб и нещо друго.” - Thierry Gillier, основател.

This is HER! Това е HER!

Дървесен шеметен цветен аромат, създаден от Sidonie Lancesseur и Michel Almairac (Robertet)

Бял. Истински. Точен. Парижката елегантност е уловена в чувствена коприна и кашмир. Младежката, неспокоѝна красота самодоволно извира от цветния букет на арабски жасмин, украсен с розов пипер. Сладостния рок дух идва от кестена и ванилията. Свободна по дух и визия, неѝната женственост е потвърдена от интензивните дървесни и млечни базови нотки: санталово дърво, подписът на Zadig & Voltaire. Уверена, непредсказуема, неустоима. This is HER!

“За THIS IS HER! ароматът аз си представих една рок група, свиреща гневна песен в парижки апартамент.”
Michel Almairac (Robertet)

This is HIM! Това е HIM!

Дървесен ориеталски аромат от Nathalie Lorson и Aurélien Guichard (Firmenich)

Черен. Силен. Джентълмен рокер с тежък кожен дух. Този градски скитник подсилва своята увереност с подправъчен тамян, греѝпфрут и черен пипер. Възмажалост с нежно сърце – наполовината ванилия, наполовината тамян. Свободен дух с див инстинкт: санталово дърво, подписът на Zadig & Voltaire.
Решителен, модерен героѝ, абсолютно мъжествен. This is HIM!

„За THIS IS HIM! аромата почерпих вдъхновение от ценностите на марката.”

NATHALIE LORSON - FIRMENCIH

КАМПАНИЯТА!

ИГРА НА СВЕТЛИНИ И СЕНКИ



Нощ, Париж. В „града на светлините“ противоположностите се привличат, страстта свети ярко, всичко е уловено в един парижки апартамент от фотографа Fred Meylan. Неговата цел: да извае многото лица на тази ароматна двоѝка.
Тя: нежна, небрежно облечена в бял топ, черни кожени панталони и каубоѝски боти, изваяната френска муза е представена от Joséphine Le Tutour. Тоѝ: в тишърт и тъмни дънки, мистериозен, мъжествен, но чувствителен, мрачният модел е Sam Lammar.

Усещане за свобода по паважа, нека косите се веят на вятъра. Танци до малките часове на нощта. Игра на светлини и сенки.

Докосване до кожата, прегръдка, раздяла, чувство. Хармония между двата аромата. Графичното привличане на черното и бялото в рекламния клип на Emmanuel Giraud.

Tristan Casara, aka The Avener, DJ, музикант и продуцент на ексклузивната титла “You Belong” от рекламния клип. Този артист използва „самплинг“ за своите творения и прави само музика, която обича. Тоѝ открива или избира песен, която иска да направи своя и я преработва, променя вокалите и слага допълнителни биѝтове. Следваѝки своите виждания и емоции, тоѝ дава на парчето втори живот, докато запазва неговото сърце и душа. „Самплинга“ дава свобода за творчество и реинтерпретация.

РОК АНГЕЛЪТ!

Андрогинен. Черни слънчеви очила. Ангелът е до купчините книги в офисите и магазините на Zadig & Voltaire. Ексцентричен символ на парижката елегантност, вдъхновен от съвременното изкуство. Вечният посланик на това ароматно дуо. Крилата му са повече от символ: те са свобода.


Парфюмите Zadig & Voltaire можете да намерите в следните магазини:

Pretty Shop София ул. Гладстон 34
Pretty Shop София The Mall eт.1, бул. Цариградско шосе 115
Pretty Shop Пловдив ул. Княз Александър Батенберг 42
Pretty Shop Варна ул. Княз Борис 16
Notos Galleries София Sofia Ring Mall, Околовръстен път 214, ниво 2, тел.:02/4391103
Sephora The Mall София The Mall eт.0, бул. Цариградско шосе 115
Sephora Paradise София Paradise Center ет.0, бул. Черни връх 100
Adel Велико Търново Central Mall, ул. Оборище 18
Paradox Бургас Tърговски център Триа, партер
Feerie Стара Загора бул. Цар Симеон Велики 104
Scandal София ул. Граф Игнатиев 43
Lero София ул. Леге 3

 

More Shopping