Следва

Editor's Choice: Директно от КУХНЯТА, сезон Есен/Зима 2016-2017

Чувствай се, пазарувай и мисли в зелено с LIDL

Един наистина съвсем различен, по-просторен и цветен магазин на търговската верига LIDL, изневери на понеделнишката си традиция и отвори врати за своите клиенти в кв. Младост 2 на бул. „Андрей Ляпчев 52”...

All About Life преди 7 години

Един наистина съвсем различен, по-просторен и цветен магазин на търговската верига LIDL, изневери на понеделнишката си традиция и отвори врати за своите клиенти в кв. Младост 2 на бул. „Андрей Ляпчев 52” още в неделния ден, след церемониалното рязане на лентата. Точно в 12:00 ч., на 11-и септември, в официалната част с ножиците се включиха г-жа Милена Драгийска, управител на LIDL за България, г-н Дончо Барбалов, зам-кмет в Столична община и г-н Александър Лукаров, зам-кмет на район Младост. Сред многото ръкопляскащи за успех и късмет на новото помещение беше и г-жа Лидия Шулева, бивш вицепремиер от правителството на НДСВ.



Изненада ще е първото впечатление за клиентите на LIDL # 20 само за София, което е пречупено през изцяло нова концепция на немския концерн. Ще ви посрещне обновената, под формата на буквата „Г”, специализирана пекарна, в която печивата са в отворени регали, облицовани от дъбови материали. Дизайнът на фасадата е модерен, с много естествена светлина и намигващо акцентиране от няколко актуални и свежи цвята. Политиката на магазините от ново поколение залага не само на енергийната ефективност на сградата, добрата й функционалност и любопитен интериор, но най-вече на качественото обслужване на клиентите, отличната форма на служителите и съобразяването на магазина спрямо околната среда, с цел опазването й.



От управата на LIDL са се погрижили и до най-малките детайли за своите служители, като са им подсигурили чудесни и здравословни условия за срещи, отдих, хранене и обучение. А в LIDL # 20 всеки клиент вече ще може да е спокоен и за по-личните си нужди, ако го застигнат точно докато избира сред стотиците артикули, предлагани в него. Дори и за бебешорите е отделено специално помещение, в случай, че се наложи смяна на пелени.



Други напредничави иновации, внедрени в интелигентната стокопродавница с най-високо „Изключително” ниво на международния BREEAM сертификат, са: автоматичното регулиране на температурата, осветлението и фасадните щори; прозорците с максимално топлопреминаване и ефективна топлоизолация; енергоспестяващите LED осветителни тела, вкл. и на паркингите; безвредния хладилен агент и отопление през зимата чрез отпадната топлина от хладилното оборудване, и т.н.

Предстои и монтирането на фотоволтаични панели на покрива, както и на две станции за зареждане на електрически автомобили на просторния паркинг. И благодарение на всичко това магазинът ще използва с 30% по-малко енергия от стандартната за такъв тип сграда. Така че от LIDL продължават да мислят в „зелено”!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.