Следва

Луксозно есенно бягство в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, Банско

Editor's Choice: Директно от КУХНЯТА, сезон Есен/Зима 2016-2017

Време е за промяна! Започваме от тази у дома – мястото, което е уютно 12 месеца в годината. Направихме ремонт, есенно разчистване на уредите, които не се вписват в графата 21 век...

All About Life преди 7 години

Есента на 2016-та, зимата на 2017...

Динамична, свежа, елегантна, поне в главите ни. Искаме промяна, искаме усещане за сбъдване. На мечти, на отлагани емоции, на чувството за свобода, можене, напредък и сила.

Не искаме намигвания от миналото, гледа ни се само напред! Промяната е важна, остава да изберем в какво и как да я "облечем". 

Решаваме да почнем от помощта. Не можем сами, така решихме това лято, а и да можем, спираме да си го признаваме. Ние сме силни градски момичета с мускули, но главно сме жени - модерни, макар и истински, слаби, макар и силни.

Затова търсим, за да намерим - новите си верни помощници, за този и за няколко поне сезона напред. Не искаме много - "само" да са най-доброто възможно. Дизайнът трябва "само" да съумее да скочи до летвата на нескромните ни очаквания, останалото - трябва да е "поне" толкова добро, колкото сме самите ние.

За да започнем наново, правим разчистване, освобождаваме пространството, пенсионирахме всичко, което не се вписва в графата 21 век. Защото сме градски момичета, ценим времето си и инвестираме в качество! Усетът към практичност, комфорт и шикозен дизайн е всичко, което една умна жена иска за всеки един сектор от живота си, особено когато става дума за квадратните сантиметри на нейния дом, на нейната кухня.

Помещението, в което се ражда усещането за дом, където зреят ароматите на уюта и спокойствието, където се генерира цялостната енергия на семейството още от утрините, които ухаят на палачинки, кафе и фреш от портокал. Бяло пространство, не задължително. Уютно – да! Нямаме нужда от нищо, което само да заема място, да ни губи времето и да затормозява живота ни. Затова този септември решаваме - каним високия клас у дома и нашата малка, но събрала целия ни моден нюх кухня, се превръща в мястото на нашите мечти.

Които си приличат с най-доброто, а то идва директно от Hotpoint. Новите уреди за вграждане ни завъртяха главата... Луксозни, прецизни, съвършен дизайн, практични, идващи от бъдещето, за да улеснят ежедневието ни сега! Логичният ни избор бе най-доброто - избрахме от тях.

Електроуредите Hotpoint са ергономични, безшумни, интуитивни и безопасни, и предлагат интелигентни решения и максимално удобство в нашия дом. С изискан стил, грижа към опазване на околната среда и постоянен стремеж към иновация и качество, от Hotpoint се грижат за чистотата на нашето пране, съдовете ни, храната. Те отразяват уникалната индивидуалност на всеки дом с гаранция за постигане на най-високи стандарти на ефективност, ниска консумация и отлични резултати. Искаме ги поради всички тези причини, което ЖЕЛАНИЕ съвсем конкретно изглежда така:

Фурната на 2016-та!

 

 

Все повече ни се готви, релаксът и удоволствието от това занятие почти нямат аналог. Важното е да е лесно и с вкус! Енергиен клас  А+, номер FI9 891 SP IX HA от продуктовия каталог. Избрана от новата серия уреди за вграждане и горд победител в Red Dot award 2016. Взимаме я и не просто й се радваме, но и сме благодарни, че готви почти сама със своите системи за почистване, LCD дисплей и сензорно управление. Може би е излишно да казваме, че има и таймер, който да ни подсеща да не загорим яденето... Едно съвършено произведение без излишни претенции или другото на любов от пръв поглед!

Кафемашината

Новата вградена кафе машина Hotpoint е като супергерой от бъдещето. С изключително стилна визия, индикатори за вода и кафе, възможност за работа с кафе на зърна и мляно, LED осветление, избор между 5 вида приготвяне на кафe и правото на избор за компания - възможност за две чаши. Кафето - ароматно, силно, с каймак, а защо не й мляко на пяна, е на ръка разстояние. Дизайнът надминава най-смелите очаквания. Сутрините никога не са били по-вълнуващи и ароматни...

Съдомиялната

Енергиен клас : A++ , неуловимо тиха, с 11 програми за измиване, система срещу преливане AcquaStop, Hot or cold water supply и настройка за твърдост на водата - съдомиялната с номер LFD 11M121 B EU се нарежда на първо място в списъка must have тази есен! Не на последно място, със страхотно изискан дизайн. Миенетo на чинии никога не е било по-голямо удоволствие, поправка - зареждането им!

Хладилникът

 

Голям колкото гардероба ни, хладилникът от Hotpoint DAY 1 XH8 T3Z XOJZV е и интелигентен, и много красив. Енергиен клас А+++, той е готов за всякакви предизвикателства със своето антибактериално покритие на интериора и уплътненията. Казахме, че е умен! Освен това притежава страхотни функции като TOTAL NO FROST, Ultra Fresh Crisper + Filter, Active Oxygen 2.0- озонатор, Super Freeze/Holiday функция.  А дали споменахме, че не издава ни звук, ни стон?

Пералнята

Номерът е RPD 927 DX EU!!! Повтаряме си го няколко пъти, защото ТЯ просто е ТЯ! Класът е А+++. Изборът е повече от стилен и практичен. Уредът, който ни спасява от петната - премахва до 100 най-упорити от тях, идва в дома ни с отложен старт, LCD дисплей, автоматични програми, Digital Motion Technology - специална грижа за всеки вид тъкан, благодарение на адаптираното движение на барабана, технология Direct Injection - впръскване на преварително смесена вода и препарат за по-добро почистване и висока ефективност на ресурси: енергия и вода, Super Silent, Woolmark Platinum Care, предпране, опция заключване и инверторен мотор. Всеки дом има нужда от едно такова бижу, особено ако ценим времето и дрехите си.

 

Промяната е хубаво нещо, за хубаво. Извън зоната на комфорт се излиза само емоционално! Домът има нужда от комфорт, от уют, от стил, от практичност, от Hotpoint.

Ако и вие сте в търсене на всичко това, ще го намерите на hotpoint.bg или в най-близката верига. Нашият избор не е обезателно вашият, но със сигурност е емоционален, премислен и сигурен. Успех!

Наскоро Hotpoint представиха на бляскаво събитие новата линия уреди за вграждане - стилни, практични, съвършени...



А съвсем скоро очаквайте едно изискано, шик и безкрайно интересно интервю с дамата, която разбира от стил, дизайн и бизнес - маркетинг мениджърът на компанията Мария Методиева.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.