Следва

7 трика за поддържане на здравословно тегло, които дори и баба ни би одобрила

Да отпразнуваме новата реколта! Есен в златно и Somersby Apple Blend

Изборът е в размер от 0,33 мл., с алкохолно съдържание 14%, в удобна шик форма. Somersby Apple Blend е реколтата за Есен 2016, която чакаме цяло лято...

Food преди 7 години

Време за ябълки - златни, превъзходни, събрали цялото лятно слънце в овала си. Избираме измежду много, но взимаме една и я слагаме уверено в чантата, а защо не и в джоба на тренча си. Изборът е в размер от 0,33 мл., с алкохолно съдържание 4,5%, в удобна шик форма. Somersby Apple Blend е реколтата за Есен 2016, която чакахме цяло лято. След свежите, гарнирани с много лед и приятни емоции вкусове на ябълка, круша, къпина и боровинка, тази есен ще полеем с първия по рода си мътен сайдер с натурални частици плод.

Somersby Apple Blend притежава плътен плодов вкус и наситен аромат, постигнати от умелото съчетание на 3 сорта ябълки – приятната сладост на „Златна превъзходна“ и кисело-сладкия вкус на други сортове ябълки. Somersby Apple Blend е по-сух, слабогазиран и се консумира охладен, без лед.

Защото е есен, а тя освен за топъл шал и удобството на велурения ботуш, копнее за ябълки, сочни, ароматни, леко щипещи небцето, натурални, гъделичкащи сетивата, в лимитирана серия за 2016 година. Казваме "чао" на силно охладените напитки с мехурчета, сладки, предразполагащи към лятна еуфория, за да посрещнем плътния и уверен есенен вкус на Somersby Apple Blend.

Лишен от газирана претенциозност, но все пак напомнящ, че е от семейството на сайдера, напитката е най-сигурният начин да започнеш есента с песен и с ябълки - сладко-кисели, сочни, слънчеви... Освен с добро настроение, вкусът върви гарантирано и добре полят с всички есенни вкусотии, които можеш да спретнеш у дома или да поръчаш в любимото заведение на ъгъла. 

Ние вече отпразнувахме новата реколта, а вие?

More Food