Следва

Силата да привличаш с Gucci Guilty Platinum

Catch the Colour - Airy Blue

Подготовката за есенния сезон 2016 ... 

All fashion преди 7 години

Подготовката за есенния сезон 2016 трескаво тече. Вълнува ни всичко ново, интересно, популярно и нетолкова популярно за широката публика, което разглеждаме под формата на тенденции тук, а днес обръщаме внимание на водещото в цветовете за есента, защото то съвсем не е по-малко важно.

Дискутирайки присъствието на цвят в есен 2016, няма как да не се допитаме до експертите в цветовите технологии Pantone, които безкомпромисно посочват кои палитри са in и кои - totally out. В този ред на мисли, синият тон държи здраво присъствие в цветовите рипорти, на котешката пътечка и на улицата.

Дизайнерските колекции изобилстват смело в различни интерпретации на модерното Airy Blue: при Balmain е монохромно от глава до пети; от Versace го съчетават с бонбонено розово; а при Fendi и Oscar de la Renta то идва в кожа с косъм.

Присъствието на деликатния син тон е изключително силно и на улицата, разбира се. От избродирани бомбър якета с източни мотиви, пухести кожени наметки и копринени ризи, най-добрите примери разглеждаме долу...



Balmain



Versace



Tony Ward



Fendi



Oscar de la Renta

След като задължително смятаме да се сдобием с поне една фешън находка в красивия Airy Blue цвят, тук идва място на не по-маловажната задача да запазим новата си придобивка свежа, за колкото е възможно по-дълго време. Поддържането на цвета жив е ключово, за да носи дрехата първоначалния си блясък и да ни радва точно толкова, колкото и в първия път, в който я обличаме. Това представлява особено предизвикателство, когато нямаме много дрехи в точно този цвят. Всички ние сме се сблъсквали с непосилната задача да правим какви ли не комбинации в борбата да запазим цвета на дрехата и не щеш ли да я извадим от пералнята не в същия вид, в който сме я сложили. Или друга неприятна емоция е да рискуваме и все пак да сложим една по-тъмно синя кърпа и да се притесняваме какво ще намерим след като прането завърши последния си цикъл.

В забързаното ни ежедневие всеки миг е ценен и искаме да отделяме повече от времето си на истински пълноценните моменти. Истината е, че такъв помощник в това нелеко начинание вече съществува. Нарича се Colour Catcher - магически кърпички, които спасяват нас и нашето пране, хващайки и улавяйки цвета трайно и сигурно.

Всичко е много лесно - слагаме една кърпичка в пералнята заедно с праха за пране и можем да сме спокойни, че дрехата ще излезе точно така, както сме я сложили, а кърпичката ще поеме всички потенциални цветове, които могат да направят “лошо” на любимата дреха. Colour Catcher са революция не само в Европа, а вече и в България. Colour Catcher ни помагат да уловим и запазим цветовете на нашите дрехи, подарявайки ни щастието да ги носим красиви за по-дълго време.

More All fashion