Следва

Dare U: Поглед панделка!

Test Drive: Медиум романтика на прах от ARTISTRY EXACT FIT

Делниците ни натискат, времето на слънцестоенето се скъсява, което засилва желанието да не губим време в неправилната компания, с неправилните продукти.

Hair преди 7 години

Делниците ни натискат, времето на слънцестоенето се скъсява, което засилва желанието да не губим време в неправилната компания, с неправилните продукти. Нямаме време за това! Хващаме пътя - следваща спирка, съвършенството! Намираме го в компактна прозрачна опаковка. ARTISTRY EXACT FIT - усъвършенстваща пудра на прах, която е точно това, което търся! Качество в medium цвят (налично още и в light и dark нюанс). Да намериш правилната пудра често е мисия невъзможна. Или продуктът няма да отговаря на желаното от нас качество, или няма да стои естествено върху кожата. 

Нанасям я уверено минути след като дневният ми крем е попил жадно. В случая нямам нужда от основа. Лека, фина, деликатна - пудра, която докосва, без да се напластява. Забравям за ефекта маска и задушаващата се под излишен слой продукти кожа. Лицето ми е озарено, естествено, перфектно... Без изкуствен аромат и излишна доза бляскави суетни частици. Чисто съвършенство на прах.

С голяма четка от естествен косъм, тампон за грим или директно с ръце,  ARTISTRY EXACT FIT  позволява да бъде разнесена прецизно благодарение на покривната си способност. Поръсвам малко от нея в дланта и нанасям, за да туширам финално грима. Воала!

Казвам ЧАО на лъщенето, на онези досадни петънца от лятото и посрещам есента с намигване. И ми е леко, кожата диша. Прибирам грижливо слънчевите целувки в архива "спомени" и не изпускам от поглед новото си бижу на прах, в прозрачна опаковка и златен кант. Защото да съм съвършена /или, хайде, почти/, просто много ми харесва! 

Сдобихме с нея бързо, лесно, практично и директно от Аmway, директно оттук.

More Hair