Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Седмицата е преполовена, но гафовете са цели! Следва актуалната селекция от модни издънки от изминалите дни...

Седмицата е преполовена, но гафовете са цели! Следва актуалната селекция от модни издънки от изминалите дни...

"Мис национален отбор"

За поредна година се организира конкурса "Мис национален отбор", ориентиран предимно към драпащите за някаква публичност студентки и видял свят поради кой незнайни за нас причини. Финалът на "Мис футбол", "Мис волейбол" и "Мис баскетбол" ще се проведе на 20 ноември в Русе, а различното тази година са костюмите. Те са изработени специално за "спектакъла" от студентите от специалност "Мода" към НХА. Всички те са вдъхновени от български национални символи като пендари, кукери и мартеници, но, пречупени, разбира се, през разюзданата чалга естетика, налагаща се от един такъв конкурс.

За силно заинтересованите от събитието, ще споменем, че "Момичетата няма да дефилират само с тези "носии", ще има и кръг по бански, тъй като конкурсът трябва да се издигне на световно ниво, също както "Мис Вселена", споделя създателката Маги Вълчанова.

А късчета от цирка разглеждаме предварително тук...

Кание за модата

Четвъртото дефиле на Кание Уест, Yeezy Season 4, се проведе в сряда и по описание на присъстващите, е било пълна катастрофа.

Шоуто стартира с цели 2 часа закъснение върху изоставена болница на остров Рузвелт, докъдето гостите е трябвало да пътуват с автобус, преживяванията от който, мнозина от гостите сравняват с отвличане. Други пък побързаха да разкажат как поне един от моделите е припаднал от жегата, а на много други скъпите обувки не са издържали и токчетата просто са се разпаднали.

Неспособен за подминаване е коментар от един от редакторите на The Cut, Стела Бъгпи: "Най-отвратителното нещо, което съм виждала на #NYFW. Всичко това в срамно и ужасно, съжалявам, че дойдох. #YeezySeason4."

Ние лично ще си задържим коментарите, защото, опасяваме се, мнението ни по въпроса, е прекалено остро...

В Nando’s предлагат…Лейди Гага! И то как!

Скандалът и Лейди Гага са най-добри приятели още от началото на кариерата й, затова с времето някак свикнахме с екстравагантния начин на живот на 30-годишната певица.

Коментари: 1

F
fredderika (2016/09/16 / 23:19)
Не Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата, а У като Упадъка на едно общество! Кание Уест - no comment!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.