Следва

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Злато

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Седмицата е преполовена, но гафовете са цели! Следва актуалната селекция от модни издънки от изминалите дни...

All fashion преди 7 години

Седмицата е преполовена, но гафовете са цели! Следва актуалната селекция от модни издънки от изминалите дни...

"Мис национален отбор"

За поредна година се организира конкурса "Мис национален отбор", ориентиран предимно към драпащите за някаква публичност студентки и видял свят поради кой незнайни за нас причини. Финалът на "Мис футбол", "Мис волейбол" и "Мис баскетбол" ще се проведе на 20 ноември в Русе, а различното тази година са костюмите. Те са изработени специално за "спектакъла" от студентите от специалност "Мода" към НХА. Всички те са вдъхновени от български национални символи като пендари, кукери и мартеници, но, пречупени, разбира се, през разюзданата чалга естетика, налагаща се от един такъв конкурс.

За силно заинтересованите от събитието, ще споменем, че "Момичетата няма да дефилират само с тези "носии", ще има и кръг по бански, тъй като конкурсът трябва да се издигне на световно ниво, също както "Мис Вселена", споделя създателката Маги Вълчанова.

А късчета от цирка разглеждаме предварително тук...

Кание за модата

Четвъртото дефиле на Кание Уест, Yeezy Season 4, се проведе в сряда и по описание на присъстващите, е било пълна катастрофа.

Шоуто стартира с цели 2 часа закъснение върху изоставена болница на остров Рузвелт, докъдето гостите е трябвало да пътуват с автобус, преживяванията от който, мнозина от гостите сравняват с отвличане. Други пък побързаха да разкажат как поне един от моделите е припаднал от жегата, а на много други скъпите обувки не са издържали и токчетата просто са се разпаднали.

Неспособен за подминаване е коментар от един от редакторите на The Cut, Стела Бъгпи: "Най-отвратителното нещо, което съм виждала на #NYFW. Всичко това в срамно и ужасно, съжалявам, че дойдох. #YeezySeason4."

Ние лично ще си задържим коментарите, защото, опасяваме се, мнението ни по въпроса, е прекалено остро...

В Nando’s предлагат…Лейди Гага! И то как!

Скандалът и Лейди Гага са най-добри приятели още от началото на кариерата й, затова с времето някак свикнахме с екстравагантния начин на живот на 30-годишната певица.

И все пак, нищо прекалено на този свят не е нещо добро, а Гага определено се постара отново да мине границата.
От дълго време певицата е огромен фен на веригата ресторанти Nando’s. Този петък тя реши да изненада персонала на едно от техните заведения в Лондон, носейки няколко торбички от храната им в ръце. Е, не само изненадващата й поява накара всички да говорят за този септемврийски петък, а и ансамбълът, в който тя беше решила да излезе.
Без никакви притеснения, скрупули и дори следа от деликатност, Гага показа почти всичко от задните си части, обличайки супер изрязани къси панталонки, които се доближават до размера на долно бельо.

Но това не е всичко притеснително! Poker Face звездата беше съчетала панталонките с „подобаващ” кроп топ, от който изскача долната част на гърдите й.

Колкото и да я харесваме, не можем да й простим това модно прегрешение!

The Clan

Кланът Кардашиян е известен със свръхамбицията си и непрестанните си опити да огрее навсякъде. Споменавайки Канйе Уест, нямаше как да пропуснем да ви покажем последните новини около останалите от семейството. В последно време Кайли и Кендъл Дженър все повече навлизат в света на модата, но досега двете се появяваха по кориците и билбордите само като модели. Е, двете сестри сега имат съвсем нова цел – да бъдат дизайнери. И дори вече направиха първите си стъпки към това начинание…уви, неуспешни.

Така се роди новият бранд на младите Дженър, който носи имената им: Kendall + Kylie. За лице на своите дрехи те избраха красавицата Шанина Шейк.

За съжаление нито отзивите, нито колекцията са така впечатляващи, колкото модните изяви на сестрите. Идеите им не са нещо, което не сме виждали до момента във фешън индустрията, затова не сме впечатлени от баналните концепции, с които Дженър се опитаха да ни „изненадат”. Кройките на ансамблите са под всякаква критика, а цените – безумно високи, имайки предвид „свършената” работа.

Кайли, Кендъл и тяхната колекция са поредното доказателство, че фактът, че изглеждаш добре и си модел, не те прави дизайнер. Тъжната новина за модната индустрия: все повече хора с несигурен талант се превръщат с лека ръка в дизайнери. Определено не одобряваме!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.