Следва

NYFW: Dion Lee и Diane von Furstenberg Пролет/Лято 2017. Или най-интересното от подиума до момента

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Злато

Заедно с останалите големи тенденции на сезона се включва и неостаряващото като тема злато. За сезон Есен/Зима 2016/17 то изобилства по подиумите от Ню Йорк до Париж...

All fashion преди 7 години

Заедно с останалите големи тенденции на сезона се включва и неостаряващото като тема злато. За сезон Есен/Зима 2016/17 то изобилства по подиумите от Ню Йорк до Париж, побирайки в себе си изключителни елементи като тежки жакардови палта с бродерии и кореспондиращи си ансамбли, отново изработени от същата богата материя. Роклите пък са изцяло вечерни с миди или макси дължини, полупрозрачни и изработени от пълзящ по тялото тюл като при Alexander McQueen, или пък потопени в 90-тарската слип естетика на Baja East. Diane von Furstenberg пък се включва във вечерната вълна с класическа за бранда рокля с прехлупване, този път обаче, пречупена през 80-тарски ретро поглед.

Освен забележителните палта, костюми и рокли, златото, като акцент или пък детайл, присъства в почти всеки един дизайнерски елемент от колекциите за настоящия сезон. Поли, топове, панталони, аксесоари и всичко между тях е докоснато от декоративния металически отблясък, постарал се да приобщи в една обща гама имена от класиците Chanel до съвременните минималисти Tibi.

А тук припомняме останалите тенденции... Мъжкият костюм, Отново Изток, Кадифе и Животински принтове.

На снимката горе: Chanel


Stella McCartney


Tibi


Rachel Zoe


Alexander McQueen


Diane Von Furstenberg


Saint Laurent


Fendi


Roberto Cavalli


Tommy Hilfiger


Prada


Gucci


Dries Van Noten

More All fashion