Следва

Интервю с деца: КЕФ ИЛИ МЪЧИЛИЩЕ е УЧИЛИЩЕТО

COCA-COLA CHILL & GRILL завладя София под мотото #ДаСеХранимЗаедно

Като част от грандиозното грил събитие, стотици семейства се насладиха на едно незабравимо изживяване на масата на Coca-Cola високо в небето, приготвена лично от финалистите в MasterChef Симеон, Елена и Аврам...

All About Life преди 7 години

Грандиозният финал на поредицата грил събития Coca-Cola Chill & Grill се проведе на 11 септември 2016 г. в Южния парк в София. В рамките на целия неделен ден, специална грил-зона изненада хиляди столичани и техните семейства с множество забавни активности за малки и големи, приятна музика и най-вече – с вкусна храна. Гостите приготвяха апетитни грил-изкушения по свой вкус, а най-активните участници от всичките 5 града, в които се проведе инициативата, получиха зашеметяваща възможност да се качат на масата на Coca-Cola високо в небето, където опитаха ястия, приготвени специално за тях от финалистите от първия сезон на Master Chef – Симеон, Елена и Аврам.

Елена и Аврам

Събитието в София, част от инициативата #ДаСеХранимЗаедно, зарадва хиляди както с уникалните забавления за малки и големи, така и с полезни и ценни съвети на четири от най-популярните дами в кулинарията у нас – Сандра Алексиева (1001 рецепти), Ани Шакарян (Vkusnoteka), Ваня Георгиева (Culinary with Me) и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева. Те демонстрираха своите умения и споделиха интересни трикове, докато приготвяха неповторими грил-творения. Сандра Алексиева демонстрира нестандартна интерпретация на люти кюфтета на грил; Ани Шакарян изненада с гриловани канелени смокини с топинг от Маскарпоне, заквасена сметана и мед; Даниела Колева приготви свински врат в крем от сушени домати, пресни билки и каперси; а Ваня Георгиева представи своя интересен прочит на Милфльой с малини и гриловани кори за баница. След вкусните демонстрации на дамите, две от тях влезнаха в оспорвана грил-битка и поканиха помощници от публиката, които да им асистират и приготвиха две апетитни интерпретации на летни рецепти за грилован лаврак с лимон.

Даниела Колева



Кулминацията на инициативата #ДаСеХранимЗаедно бе специално организираната вечеря високо в небето, която подари неусещани емоции на победителите от Facebook активностите, както и на над 40 от гостите, които приготвиха своя обяд или вечеря в грил зоната на Coca-Cola Chill & Grill в неделния ден. Те се насладиха на едно незабравимо изживяване на масата на Coca-Cola, издигната на платформа на 40 метра над земята с уникална панорамна гледка от София. Известните кулинари от формата Master Chef – Симеон, Елена и Аврам приготвиха редица апетитни грил шедьоври за късметлиите.

През целия неделен ден актьорът Ники Станоев се грижи за доброто настроение, а за най-малките бяха подготвени специално куклено шоу, водни игри и много спортни забавления. Младите и атрактивни танцьори Swing Monkeys раздвижиха участниците в събитието. В края на апетитния ден групите Rewind, Funky Miracle, Brazz ViliDJ допринесоха за още по-приятната обстановка на събитието и доброто настроение на участниците, заедно с новото откритие на музикалната сцена Leni Tzanova и DJ тандема Smugglers Collective.

Чрез инициативата #ДаСеХранимЗаедно Coca-Cola изразява своето убеждение, че щастието се крие в споделените мигове, каквито са семейните моменти, прекарани около масата. През месеците юли, август и септември 2016 г. грил-събитията от поредицата Coca-Cola Chill & Grill зарадваха жителите Ямбол, Стара Загора, Бургас, Варна и София. Обособените грил-зони бяха посетени от над 30 000 гости, които опитаха кулинарните изкушения в компанията на най-освежаващата напитка Coca-Cola. Събитието в София бе кулминацията на Coca-Cola Chill & Grill през 2016 г., с което бе поставено и началото на ежегодна традиция за семеен празник, който събира няколко поколения заедно около масата. Поредицата Coca-Cola Chill & Grill е насочена към цялото семейство и безценното време, прекарано с приятели и близки, приготвяйки и наслаждавайки се на вкусна храна на открито.



More All About Life