Следва

Звездни front-row присъствия на NYFW

Who's that girl?

На Модния месец в Ню Йорк очаквано присъстват доста знаменитости от модния бранш. Но съвсем изневиделица, към модната лудница се присъедини едно непознато досега име...

All fashion преди 7 години

На Модния месец в Ню Йорк (за който писахме тук и тук) очаквано присъстват доста знаменитости от модния бранш. Но съвсем изневиделица, към модната лудница се присъедини едно непознато досега име. Във вените на актрисата Урасая Спербънд тече наполовина норвежка, наполовина тайландска кръв. И тя се оказа най-горещата точка на събитието за момента. Сред своите фенове е популярна под псевдонима Yaya.Заедно със своя стилен колега Надич Кугимия, Спербънд се присъедини към Уинона Райдер, Саша Лейн, Серина Уилямс, Клоуи Грейс Морец за последната колекция на Stuart Vevers. Въпреки че това е едно от първите й появи на NYFW, Yaya определено не е новобранец в света на модата. Независимо дали си разменя сладки приказки с Джаред Лето по време на Chanel Haute Couture, или споделя своята най-актуална визия за своите 4,5 милиона последователи в Instagram, Спербънд определено е на Ти с модните тенденции.

За някои от своите тоалети тя прилага своите лични творчески умения, като обединява някои от най-луксозните европейски стоки със също толкова привлекателни находки от авангардни тайландски дизайнери. Така тя се нарежда сред едни от най-стилните азиатски знаменитости.


Умението й да комбинира умело тоалетите си най-вероятно се дължи на предходната й кариера на модел. Позирайки от ранна детска възраст, Урасая прави преход към актьорството в тийнейджърските си години. Звездата й изгрява през 2010г. с появата и в сериите на 4 Hearts of the Mountain и оттогава тя все по-често започва да се появява в звездното пространство. Интересното е, че не е популярна само с актьорските си заложби, а и с умението да е винаги стилна.

В един обикновен ден, Yaya може да се появи в небрежна рокля в цвят корал от Self Portrait или с раздърпана блуза и разръфан деним. Като почитател на флоралните мотиви и бродерии, Урасая е наясно с най-новите тенденции... а това означава, че все по-често ще я виждаме на първите редове на модните събития.

More All fashion