Следва

Въртидрешка - намери своето есенно вдъхновение в betahaus Sofia

На парти или на йога в Ибиса? Избираме от този списък и тръгваме...

Въпреки че остров Ибиса е смятан за клубната столица на света и за дестинацията, красивият испански остров се явява подслон и за различни лечители, йога експерти и уелнес консултанти. 

All About Life преди 7 години

Въпреки че остров Ибиса е смятан за клубната столица на света и дестинацията, която приютява най-жадните party animals, може и да ви е трудно да повярвате, че красивият испански остров се явява подслон и за различни лечители, йога експерти и уелнес консултанти. Тази така популярна парти дестинация започва все повече да се превръща в лятно убежище за любителите на здравословната почивка, която пречиства духа и тялото.

Ибиса е мястото, което разполага както с ресторанти, заведения, клубове и открити сцени за забавление на самия бряг, които се превръщат в безспирен купон, така и СПА и възстановителни центрове за пълна релаксация и душевно и физическо възстановяване.

Ето и местата, на които може да получите пълен релакс на о-в Ибиса:

La Posidonia Spa в Hacienda Na Xamena Hotel



La Posidonia SPA е СПА център в луксозния хотел Hacienda Na Xamena, се намира в северната част на острова на възможно най-отдалечено място от парти зоната на острова. И няма да излъжем, ако кажем, че от хотела се откриват едни от най-забележителните гледки към Средиземно море. И ако искате почивка, напълно лишена от стрес и тревоги, La Posidonia Spa предлага професионални масажи за лице и тяло, както и уникални таласотерапия и балнео процедури.

Сутрешна йога и закуска на плаж Аманте



Ако предпочитате да започвате сутрините си с тишина и спокойствие, то задължително си букнете място за сутрешния йога клас на плаж Аманте. Непосредствено след това се възползвайте от разнообразна, полезна и прясна храна от блок-масата на хотела: плодове и фрешове, прясно изпечени пълнозърнести печива, био кисело мляко, яйца от свободни кокошки... След това вече може да се отдадете на сто процентов релакс на шезлонга.

Boutique Yoga & Detox Retreat

На всяка цена се постарайте да избегнете тълпите от хора, които се надпреварват да стигнат до Сан Антонио или до самия град Ибиса. Вместо това се насочете на север, където релакса не е мираж. Boutique Yoga & Detox Retreat може да задоволи всичките ви нужди за една заслужена почивка - далеч от шума, тълпите от полуголи младежи и техните безспирни купони, които се случват малко по на юг.

Освен сутрешни класове по йога, хотела предлага целодневна детокс програма с пресни плодови и зеленчукови сокове, късна органик закуска, уелнес консултации, персонализирани терапии за цялото тяло, както и най-голямата глезотийка според нас – личен шеф готвач.

Passion Café



Независимо дали искате да презаредите батериите след сутрешното бягане или да се освежите преди сутрешния клас по пилатес, уверете се, че сте локализирали най-близкото до вас Passion Café. То е разпръснато на шест места из острова и всяко едно от тях си има собствена енергия и фокус. Което и от тях да посетите, със сигурност ще поглезите сетивата си с органик храни и суперхрани местно производство, свежи плодови сокове, смутита, салати, тостове с авокадо, както и всякакви сурови и веган опции.

More All About Life