Следва

Ето я: първата реклама на iPhone 7

Men’s Exhibit: Ура за момчетата в сини костюми

null

All fashion преди 7 години

Очевидно мъжкият костюм е създаден, за да мами невинни девици и да разбива женски сърца.

Шегуваме се :)

Просто си спомняме Дейвид Крейг, любимия агент 007. Онзи секси костюм от три части, който гали окото и развихря фантазията и така ни се иска да го видим на пода... Толкова е прекрасен в него, че се опасяваме, че ако ни попадне под ръка, ще ги сложим във витрината, и двамата, и само ще им се любуваме.

Точно както направихме и с Едгар Рамирез, на премиерата на последния му филм в Маями, преди по-малко от месец.



Харесва ни това морско синьо, напомня ни моряшките тениски на британския флот, а мокасините на босо и елегантно подаващата се копринена кърпичка завършват великолепното ни впечатление. 



За да се завъртиш около Адриана Лима, трябва да си секси, ама много секси. Покрай Олимпийските игри в Рио слухът, че Раян Сийкрест е новият обожател на горещата бразилка, плъзнаха на всички посоки. И независимо дали известният водещ на American Idol води за ръка любимия ни ангел или не, blue navy изборът му на костюм извика десетки адмирации сред женския ни колектив. 



Раян Гослинг... само споменаването на името му изтръгва дълбока въздишка. Това ту лошо, ту добро момче на Холивуд е непорастващият Питър Пан, вечният Бунтовник без кауза, синеок, рус и прекрасен. С този син костюм се появи на наградите в Кан и ни отвя главите. 



Още една холивудска знаменитост се разхожда по червения килим в нещо като navy blue. Може би всички стилисти са се наговорили?! Истината е, че този цвят, във всичките му вариации извиква възторг.

Да си припомним все пак историята му: navy blue е цветът на униформите на Британските кралски военноморски сили от средата на осемнадесети век. Така че момичета много преди нас са се захласвали по стройните моряци и са оставяли сърцата си в непостоянните, подобно морски бури, ръце на тези импровизирани мореплаватели.

Заложено ни е да ги харесваме. Гласуваме с две ръце и цялото си сърце за костюмите в точно този безупремен нюанс. Нека ги има по-често и ура за гигантската им модерност!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.