Следва

Ако вашият татко e готин - бързо участвайте в нашия конкурс! Остават само три дни до края!

Телеграма на чувствата

Обичта не тиктака като времето ...

All About Life преди 7 години

Измерва се с циферблата на отдаването, с минутите на отдалечеността, със стотните, в които ще усещам аромата ти, нищо, че вече ще си тръгнал. 

Така става, когато любовта е далеч. 
Знам, че няма да се бавиш. Знам, че ще ме обичаш и докато те няма. Но много, много ще ми липсваш.  Слагам зелената си рокля и тръгваме. Малко блясък и една целувка. Последна вечер, ще ми липсваш. Знам, че е за кратко, но стаята се пълни с тъга и нежност, по-важни от всичко. Когато те няма... Усещам моментите като паякови крачета по копринен килим: ти, тук, после, пауза, мигове далечност и обичта обратно...

Не се бави, ще те чакам...а стрелките ще продължават да отмерват времето до теб.

На снимката горе: Той е с риза Jacob Cohen, 365 лв., вратовръзка Corneliani, 195 лв. и двете от бутик Modestamente Uomo.
 
Тя е с часовник ROLEX DATE JUST, той е с часовник ROLEX YACHT MASTER, от бутик ROLEX, бул. Витоша 34.

Тя е с риза Acne Studios, 599 лв. от Plus Zero Concept Store.Тя е с рокля Maison Margiela, 2549 лв., чанта,1299 лв. и очила Acne Studios, 699 лв., всичко от Plus Zero Concept Store, обици Rebecca, 155 лв. от Swiss Boutique, ароматни свещи и парфюм от Acqua di Parma.Тя е с рокля Marni, 2889 лв.от Plus Zero Concept Store, чанта Tory Burch, сандали Tory Burch, 275 лв., всичко от Modestamente Boutique.
Той е с риза Calvin Klein Jeans, 147 лв., кецове Calvin Klein, 345 лв. от Totally Erected Store.Тя е с пръстен Rebecca, 155 лв., колие като гривна Rebecca, 299 лв. от Swiss Boutique.Тя е с обици Passavinti, 108 лв. от Swiss Boutique, панталони View Sofia Shop, сандали Tory Burch, 275 лв. от Modestamente Boutique.Тя е с колие Marni, 999 лв. от Plus Zero Concept Store, тренч Burberry, View Sofia Shop, ризи, обувки и вратовръзки от Canali.Книги: "Great Expectations", 25,90 лв., "501 Must-Visit Wild Places", 23 лв., "Играчки за мъже", Част 2, 79 лв., запалка Zippo Engine Turn Horizon, 155,95 лв., нож Victorinox Explorer, 80 лв. - всичко от Orange Center, парфюм Acqua di Parma, парфюм Cuir Velours от Plus Zero Concept Store.Той е с риза Jacob Cohen, 365 лв. от бутик Modestamente Uomo.Тя е с топ от View Sofia Shop.Обици перли Rebecca, 272 лв., висящи обици Passavinti, 108 лв., обици Passavinti, 155 лв., пръстен Rebecca, 155 лв., колие Rebecca, 292 лв. - всичко от Swiss Boutique.Той е с тениска Religion, 81 лв., Totally Erected Store.


Фотография:
Делчо Димов и Захари Попов за  View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева
Грим и коса: Александра Рамирез
Модели: Милица и Ивелин/Ivet Fashion MA
 

Благодарим за любезното съдействие на Best Western Premier Thracia Hotel.

Продуктите на Acqua di Parma са в оторизираните магазини:

гр. София: Salon Olfactive, ул. „Г.С. Раковски” 145
The Circle, Сердика Център, бул. „Ситняково” 48; Salon Olfactive, бул. „П.Евтимий” 45

Адресите на останалите магазини - в нашия
адресник>>

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.