Телеграма на чувствата

Телеграма на чувствата

Обичта не тиктака като времето ...

Измерва се с циферблата на отдаването, с минутите на отдалечеността, със стотните, в които ще усещам аромата ти, нищо, че вече ще си тръгнал. 

Така става, когато любовта е далеч. 
Знам, че няма да се бавиш. Знам, че ще ме обичаш и докато те няма. Но много, много ще ми липсваш.  Слагам зелената си рокля и тръгваме. Малко блясък и една целувка. Последна вечер, ще ми липсваш. Знам, че е за кратко, но стаята се пълни с тъга и нежност, по-важни от всичко. Когато те няма... Усещам моментите като паякови крачета по копринен килим: ти, тук, после, пауза, мигове далечност и обичта обратно...

Не се бави, ще те чакам...а стрелките ще продължават да отмерват времето до теб.

На снимката горе: Той е с риза Jacob Cohen, 365 лв., вратовръзка Corneliani, 195 лв. и двете от бутик Modestamente Uomo.
 
Тя е с часовник ROLEX DATE JUST, той е с часовник ROLEX YACHT MASTER, от бутик ROLEX, бул. Витоша 34.

Тя е с риза Acne Studios, 599 лв. от Plus Zero Concept Store.Тя е с рокля Maison Margiela, 2549 лв., чанта,1299 лв. и очила Acne Studios, 699 лв., всичко от Plus Zero Concept Store, обици Rebecca, 155 лв. от Swiss Boutique, ароматни свещи и парфюм от Acqua di Parma.Тя е с рокля Marni, 2889 лв.от Plus Zero Concept Store, чанта Tory Burch, сандали Tory Burch, 275 лв., всичко от Modestamente Boutique.
Той е с риза Calvin Klein Jeans, 147 лв., кецове Calvin Klein, 345 лв. от Totally Erected Store.Тя е с пръстен Rebecca, 155 лв., колие като гривна Rebecca, 299 лв. от Swiss Boutique.Тя е с обици Passavinti, 108 лв. от Swiss Boutique, панталони View Sofia Shop, сандали Tory Burch, 275 лв. от Modestamente Boutique.Тя е с колие Marni, 999 лв. от Plus Zero Concept Store, тренч Burberry, View Sofia Shop, ризи, обувки и вратовръзки от Canali.Книги: "Great Expectations", 25,90 лв., "501 Must-Visit Wild Places", 23 лв., "Играчки за мъже", Част 2, 79 лв., запалка Zippo Engine Turn Horizon, 155,95 лв., нож Victorinox Explorer, 80 лв. - всичко от Orange Center, парфюм Acqua di Parma, парфюм Cuir Velours от Plus Zero Concept Store.Той е с риза Jacob Cohen, 365 лв. от бутик Modestamente Uomo.Тя е с топ от View Sofia Shop.Обици перли Rebecca, 272 лв., висящи обици Passavinti, 108 лв., обици Passavinti, 155 лв., пръстен Rebecca, 155 лв., колие Rebecca, 292 лв. - всичко от Swiss Boutique.Той е с тениска Religion, 81 лв., Totally Erected Store.


Фотография:
Делчо Димов и Захари Попов за  View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева
Грим и коса: Александра Рамирез
Модели: Милица и Ивелин/Ivet Fashion MA
 

Благодарим за любезното съдействие на Best Western Premier Thracia Hotel.

Продуктите на Acqua di Parma са в оторизираните магазини:

гр. София: Salon Olfactive, ул. „Г.С. Раковски” 145
The Circle, Сердика Център, бул. „Ситняково” 48; Salon Olfactive, бул. „П.Евтимий” 45

Адресите на останалите магазини - в нашия
адресник>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.