Следва

Носителят на Пулицър - Стоян Ненов със самостоятелна изложба във Фотофабрика

Falling Down. Чернобяло, рокаджиско - новото парче на NU/ANCE ни оставя жадни за още

Новото видео на NU/ANCE към сингъла Falling Down е вече онлайн – на разположение за гледане, слушане и купуване...

Music преди 7 години

Новото видео на NU/ANCE към сингъла Falling Down е вече онлайн – на разположение за гледане, слушане и купуване. Песента и клипа към нея са продуцирани от Ерсин Мустафов и Ташо Колев ( от група JEREMY?), които на специално събитие в култовия клуб и сцена за алтернативна музика Строежа обявиха началото на нова музикална компания, а първите артисти в портфолиото им са именно NU/ANCE.

За реализация на аудиопродукцията отново е привлечен екипът на Perfect Studio Records и Янко Генов. Режисор на музикалното видео е Лора Мушева - автор на визуалната концепция и реализация на запомнящата се естетична и провокативна картина. Тя внушава каменното усещане за самота и неизбежност и чрез портретните щрихи на различните герои, разказва как в падането те откриват възможност за събуждане и свобода.

“NU/ANCE са ново поколение алтернативен рокендрол. Момчетата имаха задача за по-малко от 6 месеца да постигнат конкретни цели във всички аспекти на развитие за един артист - от изработване и запис на аудио и видео продукция, с екип, до сценично и бекстейдж поведение. На промоцията в препълнения клуб бяхме свидетели на раждането на нова рок-ера, в която младите, с мощна вълна неподражаем нов звук заявяват, че са готови да заемат позиция. Готови са за следващата стъпка на развитие и ние сме готови да ги отведем там”, коментира фронтменът на JEREMY? Ерсин.

More from View Sofia

Оскари 2023: Най-добър документален филм стана "Навални", с безценната роля на Христо Грозев

Movies & TV преди 1 година

"Навални", режисиран от канадския режисьор Даниел Роър, спечели Оскар в категорията Най-добър документален филм. Филмът разказва за руския опозиционер Алексей Навални и се базира на разследванията на българина Христо Грозев, който се появи вчера на сцената на "Долби" в Лос Анджелис заедно с останалите от екипа - исторически момент за България! 

More Music