Следва

Кой как избра да се рекламира: Мила Йовович, първи кадър за Prada

Опредметяване: вещите на една модна редакция

Опредметяване е точната дума...

Shopping преди 7 години

Опредметяване е точната дума. Измисляме си я, специално за случая, с малко намигане към любим разказ, от любим български писател ("Обащиняване" , Г.Господинов). Хората, през погледа на вещите, или обратното.

Вещите с главно В, които ни съпътстват. Важните сред тях, които се преливат в преживяванията, спомените или осребряват/позлатяват/правят ежедневието ни. В новата ни рубрика, една изцяло модна редакция споделя тези вещи, които са попаднали не без причина в живота ни и от момента на това попадане започват да живеят собствен живот. ЧРЕЗ нас. И С нас.

Ето ни опредметени чрез и със любимите вещи на Меги А. тази седмица:

Бижутата са романтичната часица от мен. Особено ме омагьосват изработените на ръка, просто посланието им ми действа иначе, по-хубаво някак. Тези двамата се носят с мен, ситуирани нежно на  лявата ръка. Находка на седмицата с адрес галерия ARTEFAKTI.



Рядко прекалявам с грима, но ружът в бледорозово ме следва навсякъде. Чанатата ми сама си знае, че той и тя са все наедно. Влюбих се в тази момичешка кутийка с надписа на френски.

Bourjois... Текстурата е толкова фина, че едно докосване на четката е достатъчно да придаде на скулите ми онзи замечтан вид от старите ленти. 



Момчешката небрежност на аромата, добавен към любимия десен на блузите ми - brit stripes, navy blue джинси и леко прибрана коса, поръсена с новия аромат на Zadig & Voltaire, и аз съм нова, като стара парижанка, съвсем на "ти" с малките улични тайни на града.



И така, brit stripes, отново. Просто любов за цял живот. Всяка втора блуза, която попада в гардероба ми носи прословутите райета, на които се радваме благодарение на униформите от преди век и половина на Британския кралски военноморски флот. God save the queen...и моряците.



Този messanger bag от Massimo Dutti нямаше да е същият без малките капси отстрани, които вадят всичко от рамката "просто скучна дамска чанта". Ахнах, като я видях, и не я свалих от рамо повече.


 

More Shopping