Следва

Земя или въздух? Огън или вода? Открийте своя водещ елемент сред живописната природа на Банско през есента

Петъчна доза секс в анкета: Колко рано е "много рано" за първия секс с нея/него?

Времето е разтегливо понятие. Особено, когато става дума за секс! Колко рано е прекалено рано да си легнеш с някой, с който започваш да излизаш. Попитахме 12 момичета, момчета, мъже и жени и се вкарахме в размисли... и страсти!

Love преди 7 години

Времето е разтегливо понятие. Особено, когато става дума за секс! Колко рано е прекалено рано да си легнеш с някой, с който започваш да излизаш. Попитахме 13 момичета, момчета, мъже и жени и се вкарахме в размисли... и страсти!

Никола, 26 г.

"Не мисля, че има точно определено време, което трябва да се засича за първия секс между двама души. Както го усетят, така да бъде!"

Христо, 22 г.

"В Шатите имат мега популярното правило на трите срещи. Някак ми се е пропило в съзнанието и винаги на първата среща ми се струва твърде рано, на втората преценявам дали ми харесва, а на третата вече не ми се чака!"

Мартин, 23 г.

"Много зависи от хората, за които говорим. Може да са приятели от години и изведнъж да се харесат - тогава може да спят заедно дори на първата си официална среща."

Марина, 40 г.

"Ако търсиш забавление без ангажимент, никога не е рано. Когато обаче има енергия, ментално и физическо привличане, и двете страни темпорално сякаш желаят да поддържат флирта на полусъединител, колкото е възможно по-дълго, тъй като серотонинът отделян в мозъка на два влюбени, се отделя всеки един момент от тяхната комуникацията.  Рано е, когато нямаш намерения за красота и хармония, или когато моралните ценности на партньорите отдавна не следват правила. И все пак: колко рано е рано да си легнеш с някой, ако вече си направил секс с обекта на желанието си във своето въображение? Не знам?!"



Елина, 30 г.

"Никога не е рано или късно. Ако слушаме сърцето си, а не ума, ще усетим правилния момент. Животът е твърде кратък, за да го живеем в рамки."

Александър, 27 г.

"На първа среща, предполагам, е много рано."

Росен, 28 г.

"Преди да знаеш дали е болен от СПИН е прекалено рано."

Катерина, 29 г.

"Аз съм на мнение - кой, както се чувства." 

Савина, 33 г.

"Наистина зависи много от ситуацията... и причината защо си с някой. Но ако искаш да е нещо по-сериоззно и трайно, си трябва време."

Мирослава, 46 г.

" Ако трябваше да е наръчник, щях да кажа нещо като месец. Обаче ако се касае за реалния живот, какъвто всъщност го живеем, просто няма прекалено рано за първия път. Под условие обаче, усетил си всичкото, което е трябвало да усетиш в онази единствена първа секунда, даже част от секундата. И се решил да му се довериш. Тогава всичко е наред, няма как да е грешка. Верен на усета отвътре - това е формулата, която определя срокове, темпове, задръжки, всичко..."

Екатерина, 32 г.

"Ами в никакъв случай НЕ на първата среща. Хубаво е да се поизчака малко... Никой не иска да оставя с грешни впечатления. Освен това е хубаво да опознаеш човек, за да може да се насладиш наистина и на физическите ви отношения. Нямам точно време, зависи колко често се виждаме и какъв контакт поддържаме."

Ангел, 33 г.

"Ако харесвам много момичето, а то иска да изчакаме малко - готов съм да я чакам, колкото реши. Ако е просто увлечение и е, колкото и тъпо да звучи, за единия секс, а пък тя ми прави чупки в кръста - просто няма да се занимавам!"

Санди, 39 г.

"Нямам излишно време за губене и инвестиране. Ако дамата ми харесва - ще подходя тактично и директно. Тоест - няма да бавя момента със секса повече от няколк дни..."

А според теб, кога е прекалено рано?
 

 

More Love